Fotki rewelka , z tymi szybkami prezenci się o niebo lepiej ...Wojti pisze:Nie przesadzajFotki rewelacja
Ps. Jakim nr. odcienia foli przyciemniałeś ???
Nie mam pojęcia. Miało być nie za ciemno, ale żeby nie było widać z zewnątrz co jest w środku.gRZENIU pisze:Ps. Jakim nr. odcienia foli przyciemniałeś ???
Nie ktoś, tylko poprzedni właściciel, cieniassssSumik pisze:Widzę że chyba nie jest to ori pakiet 2 OPC line bo ma inne kratki halogenów i inną dokłądkę tylnego zderzaka. Ktoś musiał dorzucić graty z OPC, ale tylko sie cieszyć
Nad wydechem się zastanawiałem, ale póki co zostaje jednak schowany seryjny. Nad felgami się rozglądam. Najchętniej bym kupił 17 z Merivy OPC. 18 z zafiry pomijając cenę są dla mnie kiepskim wyborem z racji miejsca zamieszkania (800m drogi gruntowej). Napis OPC jest pod maską, wystarczygRZENIU pisze:Teraz tylko trzeba dorzucić tylne wydechy, lotkę na klapę, napis OPC na listwę i jakieś większe koło i będzie rasowe (ekonomiczniejsze) OPC
Na zdjęciu może tak to wygląda, na żywo gwint w świecy jest prawie nieruszony, z jednej strony jakby spiłowanywampir11111 pisze:co do swiecy to wydaje mi sie ze ktos przeciagnol gwint
Fakt, że oprócz tej felernej jedną świece odkręciłem praktycznie samą nasadką z przedłyżką, ale z drugiej strony przejechały ponad 30 tyskm, więc nie szukałbym tu przyczyny. Zresztą teraz to nie jest istotne. Kumpel ma mi wstawić tuleje bez ściągania głowicy, zobaczymy co z tego wyjdzie.Sumik pisze:Albo po prostu jej nie dokrecil i spaliny walily przez zwoje az wypalily gwint.