[B]Stuki w skrzyni biegów i szumienie na jałowym biegu
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Skontaktuj się z Mirkiem; memberlist.php?mode=viewprofile&u=11954
-
- Imię: Arek
- Auto: Opel Zafira 2,0 opc
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
Witam. Jestem nowy na forum Zośki ,dlatego proszę o wyrozumiałość jak coś złe napisałem.
Panowie mam taki problem,ze padła mi skrzynia w mojej Zośce 2,0 t.Mianowicie ruchy lewarka góra- dol na każdym biegu przy dodawaniu i odpuszczaniu gazu.Do tego hałas po puszczeniu sprzęgła na wciśniętym cisza. Zawiozłem samochód do mechanika diagnoza ze łożyska. I teraz pytanie jaki koszt jest takiego zabiegu bo chce mnie skroić na 2800zl plus wymiana czujnika ciśnienia oleju.Wydaje mi się ze coś drogo,
Panowie mam taki problem,ze padła mi skrzynia w mojej Zośce 2,0 t.Mianowicie ruchy lewarka góra- dol na każdym biegu przy dodawaniu i odpuszczaniu gazu.Do tego hałas po puszczeniu sprzęgła na wciśniętym cisza. Zawiozłem samochód do mechanika diagnoza ze łożyska. I teraz pytanie jaki koszt jest takiego zabiegu bo chce mnie skroić na 2800zl plus wymiana czujnika ciśnienia oleju.Wydaje mi się ze coś drogo,
- Mariusz
- Zafiromaniak
- Imię: Mariusz
- Auto: ZB OPC Line
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Tak jak napisał kolega post wcześniej. Skontaktuj się z Mirkiem, to specjalista od skrzyń więc na pewno Ci pomoże.Arek_84 pisze: ↑30 cze 2018, 12:39 Witam. Jestem nowy na forum Zośki ,dlatego proszę o wyrozumiałość jak coś złe napisałem.
memberlist.php?mode=viewprofile&u=11954
Ostatnio zmieniony 01 lip 2018, 06:09 przez GOTI, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Poprawiłem link do profilu
Powód: Poprawiłem link do profilu