[A] - klek22 - zafira 2.2 dti 2002
tak jak pisze Miodzik
A nawet rady pt. "HEJ ZAWRACAJ TO NIE TA DROGA" (autora admin zjedzie za duże litery a ty podejmiesz Swoją własną decyzję) - wszystko jest względne
Ale jestem pewny że naklad pracy wszyscy szanują
Im wiecej białego tym bardziej mi się podoba - troszkę "policyjnie" rzekłbym to może jakieś napisy ale w stylu underground ? tak se myślę na głos tylko
Ale tez skoro piszesz na forum - to licz na nasze posty!Grzesiek wyluzuj. Najważniejsze, że Tobie się podoba. Wg mnie to fajnie, że próbujesz coś robić.
Sytuację życiową jaką masz - doskonale rozumiem. Gdyby mnie było stać nie jeździł bym ZA tylko czymś młodszym. Proste.
Krytyka, krytyką. Każdy ma prawo wyrazić swoją opinię. Internet jest o tyle dostępnym dla każdego światem, że dzisiaj każdy może bez weryfikacji (no może po za weryfikacją Admina) napisać co mu w duszy gra.
Uważam, że nie masz się co sugerować tym, że komuś się nie podobają Twoje modyfikacje. Ważne, że masz chęć, masz z tego powodu radość i nie poprzestawaj na tym, że ktoś napisze jakąś uwagę co do Twojej pracy.
Powodzenia!!!
A nawet rady pt. "HEJ ZAWRACAJ TO NIE TA DROGA" (autora admin zjedzie za duże litery a ty podejmiesz Swoją własną decyzję) - wszystko jest względne
Ale jestem pewny że naklad pracy wszyscy szanują
Im wiecej białego tym bardziej mi się podoba - troszkę "policyjnie" rzekłbym to może jakieś napisy ale w stylu underground ? tak se myślę na głos tylko
Mam nadzieje że nie jedziesz tam swoim autem. Szczerze to za kazdym razem gdy wchodze zobaczyć co nowego zmodziłeś to ręcę opadają coraz niżej. Zobacz na te zdjęcia. Przecież to straszna wiosna. Kurde czy tylko ja to widzę? Wszystko to co białe pomalowałbym w kolor, dobrą koręktę lakieru, jakieś fajne koło i już będzie inaczej. Nie pisze tego złośliwie, tylko żeby doradzić. Jeśli zlikwidujesz ten kwas to zaoferuje Ci polerkę za free jeśli do mnie dojedziesz