Mimo pustawiania w konfiguratorze, moduł nie działa w aucie, nie ma zakładek, wychylania wskazówek itd.

Ponieważ nie mam kolorowego wyświetlacza , to będę montował wyświetlacz 4.5 cala z allegro ok. 60zł w osłonę przeciwsłoneczną. Jest manual na forum jak to zrobić. Kamerkę kupiłem na wish-u za ok. 50zl jako zamiennik Lampki oświetlenia tablicy rejestracyjnejibizablue pisze: 14 mar 2018, 19:06 Czy dobrze zrozumiałem że być może będzie coś działane w kierunku obsługi kamery cofania??![]()
A ja od kilku miesięcy zastanawiam się jak tu rozwiązać problem braku kamery cofania![]()
Kod: Zaznacz cały
Konfiguracja -> Pokaż zaawansowane ustawieniaKod: Zaznacz cały
lcm_service.exe --device COM3akurat prędkość tutaj nie ma znaczenia, bo prędkość to i tak jest 1MBps nie zależnie od tego co tam ustawisz. Ale zmniejszenie wielkości buforów odczyty/zapisu mogło by pomóc na szybkość komunikacji - wiem, że na XP była taka możliwość, nie wiem jak w 7 - czy i gdzie to jest.tina1972 pisze:W moim przypadku przy intensywnym modyfikowaniu konfiguracji czasami otrzymywałem błąd przy próbie zapisu. Po zmianie prędkości w ustawieniach urządzenia na 57600 problem już nie wystąpił. Standardowa prędkość to 9600 i jest to domyślne ustawienie windowsa

Narazie to trudno na jednego uzbierać, ale wszysto w swoim czasietOmki pisze: 14 mar 2018, 23:21 Jak za sponsorujecie mi CID'a to dorzucę :]
Średnio na GID wyglądałby obraz z kamery![]()
trzeba sprawdzić, czy moduł działa...Rybka pisze:Ktoś podpowie co jeszcze mogę zrobić ?![]()