Podobny efekt jak tu, zestaw ten sam:
[media]https://www.youtube.com/watch?v=1YtFOE9tz5E[/media]

Spokopszczyna pisze: 05 mar 2019, 19:11 DRL mam parę lat i jeżdżę na tą samą stacje diagnostyczną ! ci sani pracownicy lecz jeden upierdliwy klęczy przed autem i pomimo że lampy mają homologacje palcuje je i maca jak pedofil szukając dziury w całym .
Więc kolego jak nie masz HOMOLOGACJI to pozostaje taki montaż w strefie marzeń
Jak masz wszystko zgodnie z homologacją to się może w d..ę cmoknąć
Też sobie ustawiłem i mam spokój. Niestety nie mam czujnika zmierzchu, i zdarzy mi się zapomnieć wrzucić światełka na tył-przekręcając 'gałkę'.
U mnie świecą się z przodu i z tyłuharvard pisze: 06 lip 2019, 20:49Też sobie ustawiłem i mam spokój. Niestety nie mam czujnika zmierzchu, i zdarzy mi się zapomnieć wrzucić światełka na tył-przekręcając 'gałkę'.
Wiem, że w przeciwieństwie do typowych ledów 2 x h7 daje 55W x 2, jednak odchodzi cały tył i oświetlenie deski. Chociaż czytałem gdzieś, że ponoć natężenie tych świateł w każdym z wariantów tz. trybu skandynawskiego jest mniejsze niż włączając pokrętłem mijania. Na moje oko to chyba bzdura.
Na zakończenie, niedawno byłem na przeglądzie i młody diagnosta mówi "...ale pozycyjne nie działają..." Wytłumaczyłem, chyba zrozumiał i podbił.
Jakoś wolę to co fabryczne, tym bardziej, że w każdej Zosi można to zwykłym klonem op-coma zrobić. Więcej zżera prądu, ale jednak fabryka.
Czyli masz ustawiony wariant 5 w Uec i Rec fajnie, ale po przekręceniu kluczyka po zapłonie świecą się same pozycyjne a dopiero po odpaleniu cały przód i tył. Niestety Opel nie pomyślał, aby zrobić tak, żeby pozycyjne odpalały się dopiero po uruchomieniu silnika. W sumie pozycyjnie to 2xpo 5W jednak jakieś to już obciążenie jest.Makary pisze: 06 lip 2019, 21:00U mnie świecą się z przodu i z tyłuharvard pisze: 06 lip 2019, 20:49Też sobie ustawiłem i mam spokój. Niestety nie mam czujnika zmierzchu, i zdarzy mi się zapomnieć wrzucić światełka na tył-przekręcając 'gałkę'.
Wiem, że w przeciwieństwie do typowych ledów 2 x h7 daje 55W x 2, jednak odchodzi cały tył i oświetlenie deski. Chociaż czytałem gdzieś, że ponoć natężenie tych świateł w każdym z wariantów tz. trybu skandynawskiego jest mniejsze niż włączając pokrętłem mijania. Na moje oko to chyba bzdura.
Na zakończenie, niedawno byłem na przeglądzie i młody diagnosta mówi "...ale pozycyjne nie działają..." Wytłumaczyłem, chyba zrozumiał i podbił.
Jakoś wolę to co fabryczne, tym bardziej, że w każdej Zosi można to zwykłym klonem op-coma zrobić. Więcej zżera prądu, ale jednak fabryka.jedynie jak jadę w nocy to przekręcam gałkę żeby widzieć liczniki.
Na co dzień tył i przód świecą - liczniki ciemne![]()
Jakieś szczegóły, Link do aukcji, albo foto?andreff84 pisze: 15 wrz 2019, 11:31 Dwa tygodnie temu kupiłem i założyłem moduł drl na halogeny. Świeca z 50% mocy. Dodatkowo jest system coming home
Ma to homologację ?andreff84 pisze: 15 wrz 2019, 11:31 Dwa tygodnie temu kupiłem i założyłem moduł drl na halogeny. Świeca z 50% mocy. Dodatkowo jest system coming home