Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam
Trochę się Markkania wpienił
Ale z tego co widać to nie został poinformowany o przeniesieniu jego wypowiedzi do innego działu, Bodek pewnie myślał że wszyscy czytają mu w myślach, albo że Markkania spędzi następne pół roku na szukanie swojej wypowiedzi Więcej, dział ten pasuje do postu jak świni siodło, Benek chyba przeczytał tylko początek i zadecydował „radio”. Według mnie powinien być w dziale zafira B - Elektryka i elektronika , więc tam gdzie było pierwotnie umieszczone . A „zamykanie gęby” przez wyrzucenie z forum jest nie na miejscu, wstyd Benek , więc daje Ci
Pozdrawiam
ps. ciekawe czy i moja wypowiedz zostanie tak potraktowana
Mari pisze:Witam
Trochę się Markkania wpienił
Ale z tego co widać to nie został poinformowany o przeniesieniu jego wypowiedzi do innego działu, Bodek pewnie myślał że wszyscy czytają mu w myślach, albo że Markkania spędzi następne pół roku na szukanie swojej wypowiedzi Więcej, dział ten pasuje do postu jak świni siodło, Benek chyba przeczytał tylko początek i zadecydował „radio”. Według mnie powinien być w dziale zafira B - Elektryka i elektronika , więc tam gdzie było pierwotnie umieszczone . A „zamykanie gęby” przez wyrzucenie z forum jest nie na miejscu, wstyd Benek , więc daje Ci
Pozdrawiam
ps. ciekawe czy i moja wypowiedz zostanie tak potraktowana
Kolego! Chciało Ci się drugie konto zakładać? To jest niepoważne, śmieszne.
W ten sposób pomocy tu nie znajdziesz.
- Bodek
I na tym bym Panowie zakończył - szkoda czasu
Ostatnio zmieniony 09 sty 2014, 20:31 przez Zdenek2007, łącznie zmieniany 1 raz.
Ogólnie cena usługi odblokowania komputera nie jest u mnie wysoka 50zł, dla członków Zafira Klubu mogę zaproponować zniżkę -20% od tej kwoty i przepraszam za reklamę.
Wiesz to dziwne, że ktoś się loguje i zaraz jednocześnie poleca swoją firmę. Można to odebrać jednoznacznie, Ostateczną decyzję czy to zgodne z regulaminem forum podejmują moderatorzy.
autowada pisze:Ogólnie cena usługi odblokowania komputera nie jest u mnie wysoka 50zł, dla członków Zafira Klubu mogę zaproponować zniżkę -20% od tej kwoty i przepraszam za reklamę.
Witajcie.
Szukam kogoś z Bydgoszczy kto ma Tech-a i ogarnie mi światła dzienne, ryglowanie drzwi może spolszczenie navi. Próbowałem sprawę załatwić OP-comem, ale nie dało się przeprogramować.
Witam. Mam radio CD30 i wyświetlacz bezzakładkowy.
Czy w takim wypadku mogę odczytać temperaturę silnika? (w innych wyświetlaczach pod nazwą coolant) u mnie tego nie ma. Jaka litera odpowiada tej temperaturze na moim wyświeltaczu?