Diagnostyka Auta - Podpięcie pod komputer lub inny interfejs
Moderator: Mariusz
-
tomini
Pruszków i okolice. Gdzie mógłbym sprawdzić błędy i wykasować je. Ewentualnie przy okazji sprawdzić jaki kod ma moje radio
Ostatnio zmieniony 16 paź 2019, 00:04 przez tomini, łącznie zmieniany 1 raz.
-
mkom
Witam. Posiadam OP-COM i służę pomocą. Jestem z okolic Lublina. Zapraszam
-
tomini
Dzięki ale troszkę za daleko
Chyba już niewiele osób przegląda to forum 
-
Deleted User 21664
Kolego nie do końca się z Tobą zgodzę - jesteś mega nie w porządku. Gdybyś poczytał trochę forum to na pewno znalazłbyś ten wątek: https://zafiraklub.pl/viewtopic.php?f=10&t=25484.tomini pisze: 20 paź 2019, 14:15 Dzięki ale troszkę za dalekoChyba już niewiele osób przegląda to forum
![]()
Z Pruszkowa do Wawy daleko nie jest, a chłopaki mają dużą wiedzę i chętnie pomogą !!!
Na forum jesteś od 2 miesięcy więc powinieneś już to lekko ogarniać
Trochę własnej inicjatywy a wszystkim będzie lepiej
W imieniu chłopaków z Wawy zapraszam na Spota - jeśli poprosisz o pomoc, na pewno chłopaki pomogą z interfejsem ...
... chyba że wolisz być wiecznym malkontentem
Pozdrawiam Makary
-
hawaj7
Witam, czy znalazł by się ktoś z Łodzi, kto pomógłby w odczytaniu Security Code?
-
Crazy
Jeśli nie znajdziesz nikogo, to wysylkowo mogę pomóc odczytac np. z wyswietlacza
-
melondy
Czy moze ktos z okolicy Tychy Mikołów Katowice pomogłby w zdiagnozowaniu problemu sprawdzil odczyt parametrow. Pozdrawiam
-
Crazy
moge podesłać namiary na PWrafi7404 pisze: 05 mar 2020, 14:36 Witam. Czy znajdę kogoś kto ma możliwość wylogowania i zalogowania nowego radia z Bydgoszczy lub okolic ?
-
Crazy
chyba rozmawialiśmy wczoraj, masz PIN do auta to wyślij nowy ecu i odczytam Ci PIN i pomogę zdalnie z programowaniem
-
RazielBart
Czy jest ktoś z Kielc lub okolicy kto posiada Op-Com lub tech2... Chodzi o uruchomienie systemowo tempomatu.
EWENTUALNIE gdzie w Kielcach to można ogarnąć?
Ktoś, coś?
P. S. W Kielcach jestem na urlopie 26.07.20- 31.07.20
Pozniej jadę do Gdyni. Na tydzień.
... A później NL.
EWENTUALNIE gdzie w Kielcach to można ogarnąć?
Ktoś, coś?
P. S. W Kielcach jestem na urlopie 26.07.20- 31.07.20
Pozniej jadę do Gdyni. Na tydzień.
... A później NL.
Ostatnio zmieniony 20 lip 2020, 13:55 przez RazielBart, łącznie zmieniany 1 raz.
-
zaleszczak69
Czy ktoś może podrzucić polską wersję do 1.99 ?? Będę dźwięczny...