Opinie o sprzedawcy - Andrzej2503
Moderator: Tunio999
kupiłem w czerwcu 1,8 140kucyków, jazda super nic się nie zmieniło od czerwca ale chodzi mi po głowie OPC 241 jak kolegi powyżej. Panie Andrzeju czy u Pana bywają takie? można "zamówić" bez presji czasu (mam czym jeździć) jakis ładny egzemplarz? Jak z nimi jest, wiem, że nie ma ich wiele na rynku stąd pytanie czy długo się czeka na cos wartego uwagi?
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam serdecznie
-
- Zafiromaniak
- Imię: Andrzej
- Auto: Zafiry
- Model: wszystkie
- Oznaczenie silnika: różne
- Zafiromaniak
- Imię: Andrzej
- Auto: Zafiry
- Model: wszystkie
- Oznaczenie silnika: różne
- Świeżak
- Imię: Krzysiek
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: 19CDTI
Ja także kupiłem Zafire od Andrzeja. Miałem do Gorzowa 500 km i niestety całkowity brak czasu na wyjazd w celu oglądania. Andrzej wykazał dużo cierpliwości odpisując na wiele moich emaili (ale to co mam napisane to mam) i chwała Mu za to. Z uwagi na to że brałem auto w leasing to potrzebne było badanie Dekry i zdecydowałem się kupić (przez firmę leasingową) upatrzone auto. Na razie mam go 1,5 m-ca i jest dokładnie takie jak pisał mi Andrzej w mailach.
O tym gdzie szukać Zafiry zdecydowały Wasze posty i jeżeli chodzi o Andrzeja to po moich doświadczeniach z nim mogę tylko POLECAĆ.
O tym gdzie szukać Zafiry zdecydowały Wasze posty i jeżeli chodzi o Andrzeja to po moich doświadczeniach z nim mogę tylko POLECAĆ.
Jutro będzie lepiej
-
- Świeżak
- Imię: Marek
- Auto: Opel Zafira B 1.9 CDTI Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
No to czas na kolejną pozytywną opinię.
Po bezowocnych poszukiwaniach zastępstwa dla Seata Alhambry na lokalnym rynku zdecydowałem się napisać do Andrzeja. Wymagania jakie miałem to elektryczne szyby przód i tył, automatyczna skrzynia biegów no i klimatyzacja. W przeciągu kilku dni znalazła się Zafira B 1.9 120km Cosmo Automat z końcówki 2008. Sama finalizacja trwała kilka tygodni ale to z powodu świąt i końcówki roku - auto miało do poprawy przedni zderzak i boczną skórę na fotelu kierowcy - co zostało zrobione przed sprzedażą.
W zeszły czwartek byłem w Gorzowie po Zafirę. Szybki przegląd na stacji diagnostycznej - po opiniach na tym forum odpuściłem ASO - i powrót do domu nową Zafirą. Wszystkie dokumenty przygotowane jak należy, wystarczyło zanieść do WK, zapłacić 254zł i auto zarejestrowane. Dodatkowo 6 miesięcy gwarancji na silnik i skrzynię - adnotacja o gwarancji na fakturze.
Dzisiaj Zafira była u mechanika na wymianie oleju, filtrów itp. Powiedział, że nie ma się do czego przyczepić - jakby się musiał już do czegoś przyczepić to jedynie do trochę skorodowanej końcówki tłumika
Na początku miałem dylemat czy jest sens jechać po auto ponad 1100km (w obie strony) ale teraz podpisuję się pod opiniami z tego forum, że "do Andrzeja nigdy nie jest za daleko"
Pozdrawiam i życzę kolejnych zadowolonych klientów!
Po bezowocnych poszukiwaniach zastępstwa dla Seata Alhambry na lokalnym rynku zdecydowałem się napisać do Andrzeja. Wymagania jakie miałem to elektryczne szyby przód i tył, automatyczna skrzynia biegów no i klimatyzacja. W przeciągu kilku dni znalazła się Zafira B 1.9 120km Cosmo Automat z końcówki 2008. Sama finalizacja trwała kilka tygodni ale to z powodu świąt i końcówki roku - auto miało do poprawy przedni zderzak i boczną skórę na fotelu kierowcy - co zostało zrobione przed sprzedażą.
W zeszły czwartek byłem w Gorzowie po Zafirę. Szybki przegląd na stacji diagnostycznej - po opiniach na tym forum odpuściłem ASO - i powrót do domu nową Zafirą. Wszystkie dokumenty przygotowane jak należy, wystarczyło zanieść do WK, zapłacić 254zł i auto zarejestrowane. Dodatkowo 6 miesięcy gwarancji na silnik i skrzynię - adnotacja o gwarancji na fakturze.
Dzisiaj Zafira była u mechanika na wymianie oleju, filtrów itp. Powiedział, że nie ma się do czego przyczepić - jakby się musiał już do czegoś przyczepić to jedynie do trochę skorodowanej końcówki tłumika
Na początku miałem dylemat czy jest sens jechać po auto ponad 1100km (w obie strony) ale teraz podpisuję się pod opiniami z tego forum, że "do Andrzeja nigdy nie jest za daleko"
Pozdrawiam i życzę kolejnych zadowolonych klientów!
Ja także się dołączam do zadowolonych klientów Andrzeja.
Ja zakupiłem swoja ZB na początku stycznia. Jechałem z Krakowa więc tez miałem dylemat czy taki kawał warto. Ale jak się okazuje WARTO.
Po przyjeździe do Gorzowa Andrzej już czekał na mnie koło dworca. Pojechaliśmy na stacje diagnostyczną - przegląd sprawnie, bezusterkowy. Potem transakcja przy kawce, komplet dokumentów i w drogę powrotną. Na drugi dzień wizyta w UM i szybka bezproblemowa rejestracja. Jeżdżę tym samochodem już trzeci tydzień i naprawdę jest OK.
Andrzej dziękuję, za cierpliwość i fajne autko .
Ja zakupiłem swoja ZB na początku stycznia. Jechałem z Krakowa więc tez miałem dylemat czy taki kawał warto. Ale jak się okazuje WARTO.
Po przyjeździe do Gorzowa Andrzej już czekał na mnie koło dworca. Pojechaliśmy na stacje diagnostyczną - przegląd sprawnie, bezusterkowy. Potem transakcja przy kawce, komplet dokumentów i w drogę powrotną. Na drugi dzień wizyta w UM i szybka bezproblemowa rejestracja. Jeżdżę tym samochodem już trzeci tydzień i naprawdę jest OK.
Andrzej dziękuję, za cierpliwość i fajne autko .
Witam,
Również stałem się ostatnio szczęśliwym posiadaczem Opla Zafira, zakupionego u Pana Andrzeja.
Jestem z zakupu bardzo zadowolony!
Kiedy zdecydowałem się na zakup Zafiry, bardzo zależało mi na zakupie z dobrego, sprawdzonego źródła.
Po kilku tygodniowych poszukiwaniach, Pan Andrzej został mi przypadkowo polecony przez znajomego.
W jego ofercie znalazłem dokładnie taki model jak mi się marzył: Zafira B (2007) 1.9 120KM w kolorze grafitowym.
Co prawda, po sprowadzeniu auta z Belgii okazało się, że silnik jest 100 a nie 120KM, ale Pan Andrzej od razu mnie o tym uczciwie poinformował i obniżył cenę.
Przyjechałem do Gorzowa z Wrocławia i od razu po spotkaniu Pana Andrzeja i obejrzeniu samochodu, wiedziałem że to jest sprzedawca i auto, których szukałem.
Załatwienie formalności zajęło tydzień i w połowie lutego ruszyłem w pierwszą podróż moją nową Zafirą
We Wrocławiu, pojechałem jeszcze do mojego zaprzyjaźnionego mechanika powymieniać oleje i filtry.. chłopaki w warsztacie byli szczerze zaskoczeni jak doskonały model mi się trafił!
Ich zdaniem wygrałem los na loterii, a ja po prostu wiem, że kupiłem najlepiej jak mogłem!
Polecam zakup Opla Zafiry u Pana Andrzeja, ponieważ:
- specjalizuje się w tych autach i wie o nich na prawdę dużo
- zawsze ma szeroką ofertę Zafir i każdy znajdzie taką o jakiej marzył
- sprzedaje wyłącznie sprawdzone, bezwypadkowe egzemplarze
- oferuje bardzo dobre ceny
- jest bardzo miłym i uczciwym człowiekiem
- sam załatwia wszystkie formalności
(z otrzymanym od niego kompletem dokumentów, zarejestrowałem auto od ręki w 30min)
Pozdrawiam
Krzysiek
Również stałem się ostatnio szczęśliwym posiadaczem Opla Zafira, zakupionego u Pana Andrzeja.
Jestem z zakupu bardzo zadowolony!
Kiedy zdecydowałem się na zakup Zafiry, bardzo zależało mi na zakupie z dobrego, sprawdzonego źródła.
Po kilku tygodniowych poszukiwaniach, Pan Andrzej został mi przypadkowo polecony przez znajomego.
W jego ofercie znalazłem dokładnie taki model jak mi się marzył: Zafira B (2007) 1.9 120KM w kolorze grafitowym.
Co prawda, po sprowadzeniu auta z Belgii okazało się, że silnik jest 100 a nie 120KM, ale Pan Andrzej od razu mnie o tym uczciwie poinformował i obniżył cenę.
Przyjechałem do Gorzowa z Wrocławia i od razu po spotkaniu Pana Andrzeja i obejrzeniu samochodu, wiedziałem że to jest sprzedawca i auto, których szukałem.
Załatwienie formalności zajęło tydzień i w połowie lutego ruszyłem w pierwszą podróż moją nową Zafirą
We Wrocławiu, pojechałem jeszcze do mojego zaprzyjaźnionego mechanika powymieniać oleje i filtry.. chłopaki w warsztacie byli szczerze zaskoczeni jak doskonały model mi się trafił!
Ich zdaniem wygrałem los na loterii, a ja po prostu wiem, że kupiłem najlepiej jak mogłem!
Polecam zakup Opla Zafiry u Pana Andrzeja, ponieważ:
- specjalizuje się w tych autach i wie o nich na prawdę dużo
- zawsze ma szeroką ofertę Zafir i każdy znajdzie taką o jakiej marzył
- sprzedaje wyłącznie sprawdzone, bezwypadkowe egzemplarze
- oferuje bardzo dobre ceny
- jest bardzo miłym i uczciwym człowiekiem
- sam załatwia wszystkie formalności
(z otrzymanym od niego kompletem dokumentów, zarejestrowałem auto od ręki w 30min)
Pozdrawiam
Krzysiek
Witam. Bardzo duży pozytyw. Wkońcu zabrałem się za napisanie opinii o mojej Zafirce A. Swoją Zafirę kupiłem na początku lutego od Andrzeja ze wskazaniem ogłoszenia z Niemiec. Z Andrzejem byłem w ciągłym kontakcie, ściągnął mi samochód, przesłał zdjęcia i zapewnił o bezwypadkowości. Po przyjechaniu na miejsce sprawdziliśmy samochód po względem wizualno-optycznym, pojechaliśmy na przegląd i dokonaliśmy trasnakcji. Wszystko odbyło się bez problemu, dostałem wszystkie papiery na rejestrację. Pani w urzędzie nie miała żadnych zastrzeżeń co do dokumentów i po 20 min. miałem zrejestrowany samochód. Do mechanika dostełem się po 3 tygodniach oczekiwania ( chciałem takiego, który się zna na Zafirach). Andrzej przed zakupem poinformał mnie, o kilku rzeczach na które powinienem zwrócić uwagę a zwłaszcza na czujnik położenia przepustnicy. Po odebraniu samochodu od mechanika i przejechaniu około 1000 km powiem Wam , że było warto zakupić Zafirkę u Andrzeja. Moja żona jest przeszczęśliwa z tego samochodu, moje dzieci nie męczą się jak dotychczas w naszym golfie. Naprawdę polecam. Bez żdnego ściemniania. Zafira A 2005 1.8 pakiet OPC. Pozdawiam
- tOmki
- Zafiromaniak
- Imię: Tomasz
- Auto: Zafira
- Model: ZC
- Oznaczenie silnika: B14NET
Kolejny pozytyw za "realizację" gwarancji na skrzynię biegów.
Problem opisałem w tym temacie: http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?t=16223
Auto dostarczyłem w sobotę (17.05), a wczoraj (20.05) dostałem informacje że auto jest zrobione (wymieniona skrzynia).
Zapomniałem dodać że na czas naprawy dostałem auto zastępcze.
Problem opisałem w tym temacie: http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?t=16223
Auto dostarczyłem w sobotę (17.05), a wczoraj (20.05) dostałem informacje że auto jest zrobione (wymieniona skrzynia).
Zapomniałem dodać że na czas naprawy dostałem auto zastępcze.
ZB
ZC
ZC