usuwanie wgnieceń bez lakierowania
-
browar340
usuwanie wgnieceń bez lakierowania
Witam .
Dziś miałem lekką stłuczkę, facet się zapatrzył i puknął mnie w tył , zderzak do malowania i dwa małe wgniecenia w klapie.Już znalazłem jak się zdejmuje zderzak , ale mam pytanie co do tej klapy,znajomy proponował mi abym dał fachowcom którzy te wgnięcenia usuną bez lakierowania.
Czy ktoś z was robił coś takie już , proszę o opinie ?
Dziś miałem lekką stłuczkę, facet się zapatrzył i puknął mnie w tył , zderzak do malowania i dwa małe wgniecenia w klapie.Już znalazłem jak się zdejmuje zderzak , ale mam pytanie co do tej klapy,znajomy proponował mi abym dał fachowcom którzy te wgnięcenia usuną bez lakierowania.
Czy ktoś z was robił coś takie już , proszę o opinie ?
-
wiesiek74
Witam, tak się składa że ja się tym zajmuję, jeśli chcesz wyślij fotkę to ocenię czy jest to wykonalne i za ile, zobacz też na stronie www.wgniecenia.info gdzie jest najbliższa firma w twojej okolicy. Pozdrawiam 
-
otko
-
Mihó
-
wiesiek74
o czym ty mówisz, masz usługę która jest z zasady tańsza i szybsza od zwykłego klepania, i jeszcze myślisz o ekstra rabatach, mam takiego komisanta co jeszcze dobrze nie wysiądzie z auta a już mówi "Wiesiek ma być tanio"Mihó pisze:wiesiek74, jeśli możesz się dogadać z kimś z Poznania, żeby dał nam dobry rabat, to może sam bym skorzystał
Zrób wycenę u jakiegoś fachowca i napisz na PW a ja Ci powiem czy to jest drogo.
-
wiesiek74
-
azizi
Znalazłem coś takiego
http://www.s-plus.pl/bez_lakierowania/?sid=
ale wiadomo jak to szukanie na necie, brak opinii osób które skorzystały
co do tego "drogo" to tak orientacyjnie jaki jest koszt takiej zwykłej wgniotki załóżmy około 2cm średnicy na elemencie płaskim jak np maska?
http://www.s-plus.pl/bez_lakierowania/?sid=
ale wiadomo jak to szukanie na necie, brak opinii osób które skorzystały
co do tego "drogo" to tak orientacyjnie jaki jest koszt takiej zwykłej wgniotki załóżmy około 2cm średnicy na elemencie płaskim jak np maska?
-
wiesiek74
-
azizi
-
zbyszekm80