Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pacjentka to Zośka która zanabył wczoraj teściu. Na wyposażeniu nie ma rolety, a ze teściu wozi różne graty w bagażniku i szkoda by było żeby komuś się coś spodobało.
Mam pytanie czy każda roleta z Zafiry B podejdzie do tej z rocznika 2009.
tak wygląda tył:
Mam takie małe pytanko:
Jak to jest że w niektórych ZB po rozłożeniu dodatkowych foteli roletę można zapiąć za nimi na wysokości oparć, a w innych nie widziałem tego miejsca do zapięcia i nie bardzo wiadomo co z tą roletą zrobić ?
Czy to jest związane z rokiem produkcji, rynkiem docelowym, jakimś dodatkowym pakietem czy jakimiś własnymi przeróbkami ?
wszystkie Zafiry B które wyszły fabrycznie na 7 osób posiadają to miejsce na roletę.
Nie dotyczy to oczywiście duńskich Flexivanów i innych przeróbek z towarówek.
Witam ... na jednym z portali ogłoszeniowych znalazłem roletę bagażnika ... Z opisu wynika że do ZB ale że nigdy w życiu nie widziałem takowej na oczy chciałbym zapytać czy na pewno będzie pasowała do mojego autka ... ??? ... oraz co sądzicie o jej stanie wizualnym oraz o cenie ... ??
Kolego Zafira_Taxi, z opisu widzę ,że jeździsz ZB a nie widziałeś rolety do tego modelu? No chyba ,że nie posiadasz takowej w swoim pojeździe to w takim razie moge Cie uspokoić, to jest dokładnie ta roleta jaką potrzebujesz - do ZB