Panowie,
przed chwilą dzwoniłem do GM Polska i niestety odesłali mnie z kwitkiem. Podobno od 15 pazdziernika OPEL zmienił zasady udzielania informacji i już telefonicznie nie udzielają inofmracji odnośnie przebiegu, jakichkolwiek napraw gwaranacyjnych. Uprzejma Pani na słuchawce stwierdziła, że już po prostu nie ma dostępu do tego systemu. Powód ochrona danych klientów itp.
w tej chwili można się zrejestrować na stronie OPLA w zakladce myopelservice.pl i tam spróbować dociekać się informacji, ale to podobno tylko dla właścicieli opli, a nie osób chcących zakupić samochód... Nie mogę tego teraz sprawdzić bo jest w pracy i nie mogę się nawet srejestrować na stronie.
Ostatecznie Pani stwierdziła, że aby uzyskać info co do przebiegu samochodu można go uzyskać zabierając samochód do ASO i tam przy okazji przeglądu samochodu panowie mogą sprawdzić historię samochodu, czyli chcesz wiedzieć = płać
czy ma ktoś już w tym doświadczenie ? W jakiś sposób inny można zweryfikować przebieg samochodu ?
dzięki
pozdr
SERWIS GM
Moderator: Tunio999
-
Andrzej2503
-
Zdenek2007
- Zafiromaniak
- Model:
Ostatnio zmieniony 29 paź 2012, 17:19 przez Zdenek2007, łącznie zmieniany 1 raz.