Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Chcialem niedawno sprawdzic czy wszystkie zarowki mi swieca, gdy wlaczylem tylne przeciwmglowe to niestety nie swiecilo - myslalem ze przepalila sie zarowka, niestety zarowka byla cala i tu pytanie co sie moglo stac? jakis bezpieczki? mam tam jakas koste wpieta(niebieska) i dwa wystajace kabe z koncowkami (nigdzie nie wpiete) nie wiem czy to tak oryginalnie jest i u was czy jednak tylko ja mam cos po porzerabiane
Jeżeli masz hak, to sprawdź, czy w gnieździe elektrycznym nie masz przejściówki z 13 na 7 PIN (czy jakoś tak). Jeżeli taka przejściówka tkwi w gnieździe ono traktuje to jako przyczepkę i nie włącza światła przeciwmgłowego (żeby nie oślepiało Cię po odbiciu się od przyczepki).
Zyjon pisze:Jeżeli masz hak, to sprawdź, czy w gnieździe elektrycznym nie masz przejściówki z 13 na 7 PIN (czy jakoś tak). Jeżeli taka przejściówka tkwi w gnieździe ono traktuje to jako przyczepkę i nie włącza światła przeciwmgłowego (żeby nie oślepiało Cię po odbiciu się od przyczepki).
Sprawdzilem i nie widze tam zadnej przejsciowki.
Oto zdjecia:
Ostatnio zmieniony 18 lis 2012, 16:55 przez GOTI, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja też nie widzę... (to pewnie temu, że jej tam nie ma). Ja miałem niemieckie gniazdo. A hak miałeś, czy jakiś magik Ci montował? Może coś podczas montażu poszło nie tak...
Jak sprowadzilem auto z niemiec to hak juz był, wiec moze jakis helmund cos pomotał w instalacji.
Sa jeszcze jakies inne metody sprawdzenia? moze to nie od haka?