Padnięta elektryka
-
bodzio_ukf
Padnięta elektryka
Witam, dziś postanowiłem zająć się ciemnościami w schowku i wydawało mi się że problem leży w braku żarówki.Po jej włożeniu usłyszałem cyknięcie i od tamtej pory brak przeciwmgielych tył i przód,wycieraczki tył i 1 prędkośći przód, brak podświetlenia zegarów i brak kierunków.Bezpiecznik 10A wymieniony pod kierownicą był przepalony, pod maską wyglądają na całe. Szukałem na forum i nie znalazłem nic podobnego opisującego mój problem. Czy ktoś na forum miał podobny problem??
Ostatnio zmieniony 04 lut 2013, 13:52 przez bodzio_ukf, łącznie zmieniany 1 raz.
-
bodzio_ukf
Biorę miernik w łapke i idę działać, opisze później moje efekty
[ Dodano: Pon Lut 04, 2013 14:14 ]
Sprawdzone,wszystkie mają ciągłość czyli są sprawne.Natomiast prądu nie ma na 1/3 bepieczników.Chyba jeszcze powyjmuje te głowne w komorze silnika
[ Dodano: Pon Lut 04, 2013 16:12 ]
Trochę dziwna sprawa odpiąłem aku sprawdziłem bezpieczniki w komorze silnika podłączyłem aku i wszystko jest.Trochę dziwna sprawa jak dla mnie ale ważne że działa
[ Dodano: Pon Lut 04, 2013 14:14 ]
Sprawdzone,wszystkie mają ciągłość czyli są sprawne.Natomiast prądu nie ma na 1/3 bepieczników.Chyba jeszcze powyjmuje te głowne w komorze silnika
[ Dodano: Pon Lut 04, 2013 16:12 ]
Trochę dziwna sprawa odpiąłem aku sprawdziłem bezpieczniki w komorze silnika podłączyłem aku i wszystko jest.Trochę dziwna sprawa jak dla mnie ale ważne że działa