http://otomoto.pl/opel-zafira-opc-full- ... 07904.html
Dziwi mnie, że nie pali się licznik (tj. wyświetlacz km), a widać, że samochód pracuje.
Za tą cenę, to mogłaby być już skórka

żródło: otomoto.pl
Moderator: Tunio999

Albo nie działa, albo jeszcze nie zdążył cofnąć i na zdjęciach zamalował w Paint'cieLuis pisze:
Dziwi mnie, że nie pali się licznik (tj. wyświetlacz km), a widać, że samochód pracuje.
Za tą cenę, to mogłaby być już skórka![]()
Luis pisze:GOTI, bo z20LET jest niestety bardziej problematycznym silnikiem do Turbotlenku LPG
Sprzedając auto, wstawiłbym jednak zdjęcie na którym jest przebieg. Nie byłoby niepotrzebnych pytań. Tym bardziej, że tego auta nie sprzedają amatorzy, tylko wiadomo kto...51cent pisze:Fota robiona w słonecznym dniu, a do tego podświetlenie jest zmniejszone na maxa. Efekt taki jak na zdjęciu że nie działa podświetlenie
51cent pisze:[quote="Luis"
[/size]
Na przedostatnim zdjęciu widać że podświetlenie jest ustawione na max, poza tym na zdjęciu licznika widać też świecący na maxa wyświetlacz kompa. Jak miałem wcześniej astre G czyli krewniaka ZA to ściemniacz podświetlenia działał na wszystko co w desce rozdzielczej poza wyłącznikiem świateł mijania. Brak świecącego licznika jest podejrzany.51cent pisze:Fota robiona w słonecznym dniu, a do tego podświetlenie jest zmniejszone na maxa. Efekt taki jak na zdjęciu że nie działa podświetlenie