Witam.
Posiadam z swojej zafirze takie DVD
Mam związane z nim kilka pytań.
Jest możliwość puszczenia filmu przez głośniki bez podpinania kabla od DVD do wejścia aux w radiu?
Drugą sprawą jest odtwarzanie samych filmów.
Żeby coś obejrzeć muszę nagrać to w DVD-Video a chciałbym po prostu coś podłączyć i oglądać. Czy istnieje taka możliwość?
Pozdrawiam.
dvd autovision
Moderator: Sebu$
- Tunio999
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: ex ZB 1.8 SPORT
- Model: 2008
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Jak posiada wejście AV to możesz podłączyć np.: telefon i oglądać
poczytaj tutaj - może coś odkryjesz:D - http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php? ... pod+dachem
poczytaj tutaj - może coś odkryjesz:D - http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php? ... pod+dachem
- Albert Einstein
- Greg.A
- Świeżak
- Imię: Grzegorz
- Auto: Zafira A OPC Line
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Y22DTR
Kolego lesze61800 jeżeli masz kody Carpass do auta to właśnie tam powinien być też zapisany czterocyfrowy kod do odtwarzacza DVD.
Jeżeli nie masz tych kodów a znasz adres salonu z którego wyjechała Twoja Zośka to możesz napisać do nich prośbę o udostępnienie (wymagany VIN i skan dowodu rejestracyjnego) przy odrobinie szczęścia otrzymasz odpowiedź z kodami.
Innym wyjściem jest podjechanie do salonu opla i uzyskanie carpassu po uiszczeniu opłaty (od 80 zł nawet do 200 zł)
Jeżeli nie masz tych kodów a znasz adres salonu z którego wyjechała Twoja Zośka to możesz napisać do nich prośbę o udostępnienie (wymagany VIN i skan dowodu rejestracyjnego) przy odrobinie szczęścia otrzymasz odpowiedź z kodami.
Innym wyjściem jest podjechanie do salonu opla i uzyskanie carpassu po uiszczeniu opłaty (od 80 zł nawet do 200 zł)
Dziekuje bardzo kolego gregA. Postaram sie podjechac do salonu opla i uzyskac te kody, bo raczej nie dojde do tego gdzie moja zośka była kupowana. Autko jest sprowadzane wiec marne szanse. Muszę popróbować to odkodować bo niedługo na wakacje jedziemy i dzieci nie darowałyby mi jakby dvd nie działało:-) pozdrawiam