Witam mam taki problem ponieważ dziś gdy zamknęłam bagażnik (przy odpalonym silniku) zgasło mi wszystko z wyświetlacza od klimatronica- klima przestała działać choć przy wciśnięciu przycisku "auto" przez chwile jeszcze działał nawiew później wszystko zgasło. Przy tej temperaturze to cieszę się że już wysiadłam co to może być? Co robić? Dzięki za wszystkie podpowiedzi
P.S. myślałam o zrestartowaniu klimy- wiem że należy przytrzymać jakieś przyciski po przekręceniu kluczyka ale za nic nie wiem jakie
P.P.S. Wszystkie bezpieczniki są sprawne (nawet te w komorze silnika).
Ciemny ekran klimatronica
Moderator: Sebu$
Wykonałam tę czynność zarówno przed jak i po sprawdzeniu bezpieczników i ekran był i jest nadal ciemny, a nawiewy i kompresor od klimy nie reagują.
[ Dodano: Sob Maj 25, 2013 21:39 ]
Dziś podmieniłam cały panel sterownia klimatronikiem na inny, lecz ten drugi również nie zareagował POMOCY co to może być???????
[ Dodano: Czw Maj 30, 2013 23:05 ]
Nie mogę już zedytować posta- okazało się że to spalony bezpiecznik nr 38 (od tempomatu) przepalony tak że praktycznie nierozpoznawalny gdyby nie to że coś mnie tknęło i podmieniałam co się dało
[ Dodano: Sob Maj 25, 2013 21:39 ]
Dziś podmieniłam cały panel sterownia klimatronikiem na inny, lecz ten drugi również nie zareagował POMOCY co to może być???????
[ Dodano: Czw Maj 30, 2013 23:05 ]
Nie mogę już zedytować posta- okazało się że to spalony bezpiecznik nr 38 (od tempomatu) przepalony tak że praktycznie nierozpoznawalny gdyby nie to że coś mnie tknęło i podmieniałam co się dało