Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam wszystkich. Chciałbym przedstawić moją zafirke którą kupiłem w październiku zeszłego roku oto kilka fotek. W naszym autku już nieco porobiłem. Na początek po zakupie wymiana poduszki pod skrzynią biegów, a teraz nie dawno wymiana chłodnicy i chłodnicy turbiny obie sie sypły i to na trasie niestety laweta . Jeszcze na koniec wymiana sprężarki klimy i wężów dolotowych paliwa już myślałem że to pompa wtryskiwaczy .Mam nadzieje że lista usterek na razie się wyczerpała. Ogólnie to jesteśmy z autka zadowoleni choć troszkę nas szarpła po kieszeni. Pozdrawiam wszystkich zafiromaniaków
Ostatnio zmieniony 16 lip 2013, 21:52 przez dariuszpigu, łącznie zmieniany 4 razy.
Witam. Ostatnio rozważałem przyciemnienie szyb w autku ale po sprawdzeniu cen tej usługi zdecydowałem się na zakup zasłonek do zafiry. Montaż banalnie prosty a efekt dosyć fajny. Mniej więcej wygląda to tak