Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dziś odebrana nówka sztuka. Wersja Cosmo i dodatkowo radio CD400 + USB (swoją drogą to dziwne że w najwyższej wersji wyposażenia Opel daje byle jakie radio) pakiet flotowy, pakiet dobrej widoczności, flex organizer, szyba atermiczna, dodatkowe oświetlenie w drzwiach. Kolor brązowy mahogany, tapicerka szaro - czarna ( ze względu na dzieci )
Ostatnio zmieniony 01 sie 2013, 22:44 przez franki, łącznie zmieniany 4 razy.
Wojti pisze:Gratulacje super wybór no może silnik trochę ma mało mocny ale ..to Nówka i jest czego pozazdrościć he he czekamy na zdjęcia
Przyznam szczerze że trochę się obawiałem tego silnika . Wcześniej miałem 1.9 120KM. Ale mam wrażenie że ta uturbiona 1.4 ciągnie podobnie jak mój wcześniejszy dieselek .
Katalogowo 1.4 120 KM ma do 100 11,9s, natomiast poprzednia Zafira miała katalogowo 12.2.
Gratulacje, kolego franki
Ta turbina ładnie ciągnie już od 1500-1700, tak że sądzę że będziesz zadowolony, chociaż wiadomo że to nie 300Nm diesla.
Wrzuć po jakimś czasie info o spalaniu.
Starą zośkę szwagier już pomyka - zaklepał ją sobie zanim zamówiłem nową - w końcu wymieniłem wszystko co mogło się popsuć i się popsuło - turbo, dwumasę, skraplacz klimy, sprężarkę klimy, sprężarkę, alternator