Witam Wszystkich.
Jestem tu nowy i zamierzam dołączyć do Waszego grona i również rozkoszować się jazdą Zafirką.
Upatrzyłem sobie takie coś:
http://otomoto.pl/opel-zafira-1-8-benzy ... 39617.html
Bardzo proszę o opinie.
Opel Zafira 1.8 BENZYNA 7-OSÓB Z NIEMIEC
Moderator: Tunio999
- Luko
- Mieszkaniec
- Imię: Łukasz
- Auto: Opel Zafira B 1.8
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Przebieg wydaje mi się trochę niski jak na taką cenę. Kierownicy dobrze nie widać więc ciężko stwierdzić stan zniszczenia. Nie mniej jednak auto jest bardzo dobrze wyposażone więc warto się jemu przyjrzeć dokładniej.
Dla mnie ma jeden spory minus - osobiście bardzo nie lubię mytych silników
Jeśli ogłoszenie będzie za tydzień aktualne to mogę zerknąć na to auto bo akurat jadę do Niska.
Dla mnie ma jeden spory minus - osobiście bardzo nie lubię mytych silników
Jeśli ogłoszenie będzie za tydzień aktualne to mogę zerknąć na to auto bo akurat jadę do Niska.
Moja Zafira
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
zdjęcia średniej jakości, to dobrze z jednej strony, że nie podpicowane ale samo auto uszykowane na handel. Na pierwszy rzut oka wydaje się być warta zainteresowania. Co do wyposażenia. Zdobądź VIN, rozkoduj na forum, będziesz wiedział z jakim wyposażeniem opuściła fabrykę.
Co do kierownicy. Stan zużycia poznasz jeszcze po gumach na pedałach, lewarku zmiany biegów, wytarcia boku drzwi od strony kierowcy i wygniecenia siedziska.
Przebieg wg mnie mocno podejrzany. Z tych roczników auta mają średnio po 200 tys.
Ale zrażać się nie ma co, nawet jeśli licznik jest sporo cofnięty. O ile jest
Co do kierownicy. Stan zużycia poznasz jeszcze po gumach na pedałach, lewarku zmiany biegów, wytarcia boku drzwi od strony kierowcy i wygniecenia siedziska.
Przebieg wg mnie mocno podejrzany. Z tych roczników auta mają średnio po 200 tys.
Ale zrażać się nie ma co, nawet jeśli licznik jest sporo cofnięty. O ile jest