Witam forumowicze,
Jakie macie pierwsze spostrzeżenia na temat Zosi z tego ogłoszenia?
Link:
http://allegro.pl/opel-zafira-opc-2-0t- ... 43259.html
Jaram się wersją OPC ale tak naprawdę chodzi mi szczególnie o te fantastico fotele:D Nie oceniajce mnie, ale mając 2 metry wzrostu dobry, wygodny fotel w długiej, wakacyjnej podróży jest jak zbawienie Plus ten wygląd!
Co Wam tu "śmierdzi" poza mega pucą?
Z góry dzięki za pomoc
Temat poprawiłem - proszę się zapoznać z Regulaminem Działu - Bodek
OPEL ZAFIRA OPC 2.0T 200KM ZE SZWAJCARII @LIFTING@
Moderator: Tunio999
OPEL ZAFIRA OPC 2.0T 200KM ZE SZWAJCARII @LIFTING@
Ostatnio zmieniony 03 paź 2013, 16:40 przez wOOjas, łącznie zmieniany 2 razy.
- Kacperuch
- Zafiromaniak
- Imię: Kacper
- Auto: Skoda
- Model: Octavia2
- Oznaczenie silnika: 19BKC
Kwestia wizualna (na zdjęciach) no to laleczka Świeci się chyba za bardzo- możliwa jakaś polerka. Sprawdź czujnikiem czy coś nie jest zwalone. Może przez to, że pucowanie, ale warto zobaczyć (zdjęcie progu z napisem turbo) lakier i jego jakoś w tym elemencie. Nie wiem ciężko się do czegoś przeczepić, ale i żeby nie ogłupieć, bo to swoją droga też Radom. I nie wiem czemu, niczym tego nie poprę, ale mam wrażenie, że w tym roku już widziałem ją wystawioną na aukcji. Jakbym jeździł szukał to na pewno była by na mojej liście odwiedzin
Też się jaram OPC. Trochę innymi aspektami (200km) raczej tu przemawia. Nawet miałem już kupować, ale strach o turbinę, koszta eksploatacji no i była przed fejsem. A teraz często ją widzę u tego Pana i nadal mu zazdroszczę A jak wspomnę te jego 180 na blacie nie wiadomo kiedy.. dobra. za dużo. auto wizualnie ok. rozkoduj vin i jak masz chęci na wycieczkę to chyba warto poogladać
Też się jaram OPC. Trochę innymi aspektami (200km) raczej tu przemawia. Nawet miałem już kupować, ale strach o turbinę, koszta eksploatacji no i była przed fejsem. A teraz często ją widzę u tego Pana i nadal mu zazdroszczę A jak wspomnę te jego 180 na blacie nie wiadomo kiedy.. dobra. za dużo. auto wizualnie ok. rozkoduj vin i jak masz chęci na wycieczkę to chyba warto poogladać