Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Miło mi przedstawić kolejne auto, jakie zagościło w moim garażu. Nie jest to Zafira, ale autko jest bardzo ciekawe. Samochód został kupiony w UK i przyjechałem im na kołach do Polski. Auto zostało przystosowane do ruchu prawostronnego. Zostały jeszcze drobne detale by w 100% było takie jak klasyczny europejczyk. Samochód jest wyposażony w silnik benzynowy 2.0 o mocy 180KM. Docelowo w autku zamontowana będzie podobnie jak w Zafirze instalacja LPG BRC.
ps. Zafirka ma się dobrze i na tą chwilę nie zapowiada się na zmiany Citroen zastępuje wysłużone Renault Clio
Tak, około 6 tyś na plus po wszystkich opłatach przeglądach itp. Auto bez ingerencji w konstrukcje – wszystkie otwory i mocowania były. Zero spawania, zlutowany tylko jeden kabelek od głośnika w desce. Dużo gratów jest takich samych w EU i UK i nie wymagały wymiany.
Tasiorek pisze:No autko dość zrywne Zakup był w 100% przemyślany i takiej specyfikacji szukałem
no 180 kucyków swoje musi zrobić. Ja miałem w C5 z silnikiem 2.0 na wtrysku bezpośrednim 144 konie. Auto się zbierało aż miło. Początkowo bałem się naciskać za mocno na pedał gazu. Serio. Nie dość, że auto czułe na to, to mieliło asfalt aż miło. Wygoda, komfort, wyposażenie (exclusive) sprawiały mi ogromną radość. Jednak ceny podzespołów i siadająca elektronika trochę mnie przygniatały. No ale moje auto było z 2001 roku i z samego początku produkcji. Twoje jest bardzo ładne i już dopracowane.
Tak na niego spoglądam i myśle że pod ten lakier pasowało by pełne przyciemnienie tylnych szyb tylko czy było by wtedy co kolwiek widać :>
Patrząc na tylną szybe to pewnie i teraz są problemy żeby coś przez nią zobaczyć
Autko fajnie sie prezentuje ale ...i tak bym się nie zamienił Ale liczy się Twój gust .... OPC ma lepsze osiagi i tez mi się bardziej podoba he he Najważniejsze że Ty jesteś zadowolony bo do C4 trzeba sie przyzwyczaić a raczej polubić bo kierownica liczniki itp
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he