Gorąca prośba o ocenę, chociaż na podstawie zdjęcia może i ciężko. czekam na więcej zdjęć i vin.
http://allegro.pl/opel-zafira-12-2009r- ... 55592.html

Pozdrawiam
Grzegorz
Moderator: Tunio999

A ja dokładnie przeciwnie. Samochód ma prawdopodobnie pełną historię (do sprawdzenia) i niezły stan (do sprawdzenia.Tunio999 pisze:Osobiście ja bym sobie darował :>
Nie rób sobie żartów. W kraju absurdu nad Wisłą gdzie kratka pozwala odliczyć minimum 6 tys. zł przy zakupie (a nie pamiętam czy w 2009 nie miał pełnego odliczenia czyli jakieś 11-12 tys) i kolejne kilka do kilkunastu tys. zł rocznie w paliwie 95% samochodów z kratką woziło co najwyżej zimne powietrze (zwłaszcza tych z dwoma rzędami siedzeń)Tunio999 pisze: no i kratka grodziowa - nie wiadomo co woził i ile :>
Zwróćcie uwagę że nie jest wprost powiedziane że nie jest bezwypadkowe tylko że ma fabryczną grubość powłoki.Każdy element posiada fabryczną grubość powłoki lakierniczej, czyli mówiąc krótko auto jest w 100% bezwypadkowe i bezkolizyjne - jest w pełnym oryginale. Zdjęcia z grubością lakieru widoczne są w galerii poniżej !
Przed zakupem bierz na trzepaki.basti_seba pisze:Wygląda super.
Nie jest zużyta. Kratka na + (można załadować do pełna i hamować bezpiecznie).
Wyposażenie jak dla mnie BDB - pełne poduszki + klima.
Młody rocznik, dużo elementów które zużywają się przez czas będzie ok.
Silnik ma spory przebieg, ale ew. remont jest bardzo tani.
Wyregulować luz zaworowy, założyć LPG i śmigać.
Auto z Polski kolejny plus. Fajniutkie. Mi się podoba. Środek nie jest zużyty, widać to gołym okiem, czyszczenie takiego efektu nie daje.