jako że nie mam ksenonów a płyn zużywam w ogromnym tempie to postanowiłem unieruchomić spryskiwacze reflektorów. wyjąłem przekaźnik za to odpowiedzialny i jest ok.
jednak mam pytanie czy oprócz przekaźnika jest jeszcze bezpiecznik? bo prawdę mówiąc wolę wyjąć tylko bezpiecznik żeby nie zgubić wyjętego przekaźnika.
przekaźnik od spryskiwacza reflektorów
-
dejna
-
stasznik41
A gdzie mogę znaleźć ten przekaźnik, chcę także odłączyć spryskiwacze reflektorów z obwodu spryskiwania szyby przedniej.fiodork pisze:jako że nie mam ksenonów a płyn zużywam w ogromnym tempie to postanowiłem unieruchomić spryskiwacze reflektorów. wyjąłem przekaźnik za to odpowiedzialny i jest ok.
jednak mam pytanie czy oprócz przekaźnika jest jeszcze bezpiecznik? bo prawdę mówiąc wolę wyjąć tylko bezpiecznik żeby nie zgubić wyjętego przekaźnika.
-
Anony Mous
O ile dobrze czytam elektrykę (a mogę się mylić bo to nie jest moja mocna strona) to jest to przekaźnik K7 - w przodzie nadwozia - skrzynka łączeniowa w przedziale silnika (za "Sam Naprawiam" str. 328 - 329).stasznik41 pisze:A gdzie mogę znaleźć ten przekaźnik, chcę także odłączyć spryskiwacze reflektorów z obwodu spryskiwania szyby przedniej.
EDIT Na str. 313 jest jakby potwierdzenie tego com napisał więc mogę się nie mylić