Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam mam zamiar zmieniać przednią szybę lecz nie wiem czy mogę zamówić sobie podgrzewaną czy jakaś za bardzo skomplikowana instalacja musi być czy można podpiąć się do włącznika podgrzewania lusterek i tylnej szyby nie wiem po prostu dajcie znać jak to ugryźć czy to w ogóle jest możliwe.
mariusz.w pisze:koledzy a jak i gdzie zdobyć jakieś nr tel żeby podzwonić i popytać czy są do oupienia
Wpisujesz w google np. "szyby samochodowe (i jak w twoim przypadku) Siedle" i dzwonisz do każdego zakładu z góry na dół.
Inna opcja to zadzwonienie do kilku głównych producentów szyb samochodowych
no to kolega mariusz.w ma już swój Święty Graal teraz trzeba go tylko odnaleźć
a tak poważnie - przykro mi ale nie było takich szyb w ofercie opla - nikt ich więc nie produkuje do ZA. Poza tym ZA nie ma instalacji do tego itd itp.
Jest za to funkcja w klimatroniku odparowania szyb - zresztą dość często mylnie nazywana "podgrzewaniem" przez handlarzy (zapewne ze względu na obrazek znajdujący się na przycisku) i tak rodzi nam się legenda... IMO
Panowie potwierdzam podgrzewanej szyby nie produkują do ZA bardzo mi przykro ale chęci miałem ogromne także dziękuję wszystkim i usuwamy temacik pozdrawiam was wszystkich.