zafira C wymiana radia z cd300 na CD600

Czyli problemy z prądem w Opel Zafira (osprzęt elektryczny, włączniki, przekaźniki, szyby elektryczne, oświetlenie itp.)

Moderator: Sebu$

Wiadomość
Autor
baniek

zafira C wymiana radia z cd300 na CD600

#1 Post autor: baniek »

witam jak w temacie nie wiecie może czy jest możliwość w miare prosto wymienić radio z 300 na 600 z wyświetlaczem w zc(lub w ogóle na którykolwiek model wyższy)? a drugie pytanko czy w radiu cd300 jest w ogóle moduł bluetooth aby połączyć sie z telefonem? bo w oplu robią tylko kocie oczy i "ja nie znaju"
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2016, 15:27 przez baniek, łącznie zmieniany 3 razy.
Dominik.Cz

#2 Post autor: Dominik.Cz »

Mozesz wymienić ale trzeba pamiętać ,ze trzeba dopisać numer vin do Radia , serwis tego nie robi, mam namiar do Gościa w Gdańsku ( wysyłasz radio , podajesz twój vin i za dwa dni masz radio przygotowane pod twoje auto. Ja u Siebie wymieniłem radio cd 300 na Navi950. Wszystko działa super ale roboty trochę było.
grzesh29

#3 Post autor: grzesh29 »

Witam a czy jest możliwość zamontowania nie fabrycznego radia opla powiedzmy jakieś radyjko z dvd i bluetooth już wmontowane?
evolution1zafir

#4 Post autor: evolution1zafir »

Wybór jest szerokiAndroid system
fotograf

#5 Post autor: fotograf »

Nawet do wersji c ?
Kwaku2020

#6 Post autor: Kwaku2020 »

Witam. Chciałbym odświeżyć temat..... Czy ktoś z szanownych posiadaczy zafiry c dokonywał podmiany radia cd300 na navi600? Proszę o wsparcie. Kolega Dominik.Cz probował i mu się udało...problem w tym, że wiedzę na ten temat spakował razem z 'nowym' radiem. Szkoda. Zatem czekam na porady. Dzięki
ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka i elektronika”