OPEL ZAFIRA 1.8 16V 2003 rok

Moderator: Tunio999

Wiadomość
Autor
bladykot

OPEL ZAFIRA 1.8 16V 2003 rok

#1 Post autor: bladykot »

Obrazek

http://allegro.pl/opel-zafira-1-8-16v-2 ... e-observed#

Ustaliliśmy już, że sprzedający nam przywiezie auto. Trochę się boję.

Sprzedający podał, że do wymiany pasek rozrządu i klocki hamulcowe tył.
Liczę się z tym, że coś trzeba by było zrobić w zakupionym aucie.

organista15

#2 Post autor: organista15 »

Ładna sztuka, do full wyposażenie dużo nie brak, lakier ładnie się prezentuje aczkolwiek i tak nie brałbym tego auta w ciemno :) skoro już pozamiatane to pozostaje mieć nadzieję, że nic z autem nie będzie się dziać jednak byłbym dobrze nastawiony, bo sam silnik do awaryjnych nie należy a reszta to sprawy eksploatacyjne, które tyczą się każdego auta. Swoją drogą ja też nabyłem swoją zofię taką samą drogą jaką opisuje sprzedający. Moja przyjechała do Polski bez wspomagania i naprawa dużo nie kosztowało a auto trafiło mi się świetne :) Moja historia jest potwierdzona i można w nią wierzyć. Podobno z Belgii dużo jest takich aut uszkodzonych na sprzedaż. Sprawne oko i ręka potrafi z gruzu wyłowić jeszcze bardzo sprawne auta :lol: i tak oto takie auta trafią do Polski, lecz nikt się nie przyzna, że kupił je jako uszkodzone, lecz określi auto ceną jak i opisem jako egzemplarz premium, igiełka :lol:

Awatar użytkownika
Bodek
Zafiromaniak
Imię: Bodek
Auto: Zafira_B_Cosmo
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z19DT

#3 Post autor: Bodek »

Ogłoszenie nieaktualne - Archiwum
:lis:

"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.

Zablokowany

Wróć do „Archiwum ogłoszeń - Zafira A”