Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
broda323 pisze:Mam taki problem światła mijania są ustawione dobrze a światła drogowe świecą bardzo do dołu jak to się ustawia
chyba w reflektorach sa takie pokretla... Sa białe i trzeba tą regulacje przeprowadzić śrubokretem... Takie pokrętła sa też dla świateł mijania ale problemu nie powinienes mieć z zlokalizowaniem właściwych...
Ale chyba bo teraz nie mam nawet jak sprawdzić czy ta regulacja wystepuje tez przy drogowych
Generalnie zacząłbym od sprawdzenia czy żarowki sa własciwie założone...
Ostatnio zmieniony 12 lip 2016, 15:57 przez dejna, łącznie zmieniany 1 raz.
a nie jest tak ze po przekreceniu kluczyka (zaplonie) lampy sa ustawiane do zadeklarowanej pozycji? powinny byc regulowane na sliniczkach, przynajmniej tak bylo w mojej starej pandzie jak padl mi silniczek od lampy to swiecila w podloge
Przepraszam Koledzy że nie na temat ale nie mogłem znaleść tego tematu. czy miał ktoś problem ze światłami tzw długimi? a konkretnie zapaliłem światła długie i nie moge wyłączyć nawet po wyłączeniu zapłonu, musiałem wyciągnąć bezpieczniki i dopiero wtedy zgasły ale po ponownym włożeniu bezpieczników znowu świecą. Narazie wyciągłem bezpieczniki i tak musi zostać.
Spróbuj wyjąc przekaźnik w kabinie odpowiadający za światła drogowe i zamień go na inny podobny.Jeżeli po tej zamianie nadal będą świecić to do sprawdzenia przełącznik przy kierownicy..
Witam kolegów mam problem z swiatlami drogowymi
Na jednym przekazniku świecą cały czas na drugim działa tylko mruganie
Manetka nowa i takie same objawy
CO TO MOŻE BYĆ
kolego chyba sie nie zrozumielismy wiem jak sie wlacza swiatla
chodzi o to że jak zamieniam przekazniki to albo świecą światła drogowe caly czas albo tylko moge mrugać myślałem ze moze manetka ale na nowej takie same objawy