Motortuning box - co to takiego ?
Moderator: Mariusz
Motortuning box - co to takiego ?
Cześć,
Z góry przepraszam, że nie na temat Zafiry no, ale jak tuning to tuning.
Dostałem w prezencie takie oto pudełeczko (jak na fotkach) żeby je sobie "sprzedać"
lub po prostu spożytkować we własnym zakresie.
Z racji, że 'darczyńca' nie jest za bardzo w temacie a ja również mam już swoje lata
zwracam się do was z prośbą drodzy forumowicze.
Chciałem zapytać co to jest takiego (tyle co wyczytałem na pudełku to wiem) i ile
może być warte takie urządzenie ?
Z góry przepraszam, że nie na temat Zafiry no, ale jak tuning to tuning.
Dostałem w prezencie takie oto pudełeczko (jak na fotkach) żeby je sobie "sprzedać"
lub po prostu spożytkować we własnym zakresie.
Z racji, że 'darczyńca' nie jest za bardzo w temacie a ja również mam już swoje lata
zwracam się do was z prośbą drodzy forumowicze.
Chciałem zapytać co to jest takiego (tyle co wyczytałem na pudełku to wiem) i ile
może być warte takie urządzenie ?
- ryba1
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysiek
- Auto: Zafira B 381KM/507NM
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
chcesz sprzedać i nie wiesz co sprzedajesz.z tego co ja wiem to raczej tego nie polecają acz kolwiek jakieś odczuwalne przyrosty czućpawelekm pisze:Stąd moje pytanie co, jak i ewentualnie za ile.
Chcę sprzedać - tak. Nie wyrzucę przecież do śmieci.ryba1 pisze:chcesz sprzedać i nie wiesz co sprzedajesz.z tego co ja wiem to raczej tego nie polecają acz kolwiek jakieś odczuwalne przyrosty czućpawelekm pisze:Stąd moje pytanie co, jak i ewentualnie za ile.
Nie wiem co sprzedaję - tak, nie wiem - dlatego chciałem się poradzić kogoś
kto się na tym zna.
- ryba1
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysiek
- Auto: Zafira B 381KM/507NM
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
jeżeli to było w aucie to jest prawdopodobnie do Z20LET.nie wiadomo jaka to jest mapa i raczej bym nie zalecał tego montować do tego silnikapawelekm pisze:Chcę sprzedać - tak. Nie wyrzucę przecież do śmieci.
Nie wiem co sprzedaję - tak, nie wiem - dlatego chciałem się poradzić kogoś
kto się na tym zna.