Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam - mam problem z fotelem kierowcy. Gdy jeżdżę po polskich dziurawych drogach, to przy ruchach ciała fotel skrzypi (zaznaczam że fotel uniesiony do góry), co może być nie tak?
Ostatnio zmieniony 12 paź 2011, 11:01 przez komura85, łącznie zmieniany 2 razy.
Jak w temacie. Może ktoś załatwić tę część? W zakupionym samochodzie jest ułamane coś w środku i plastikowa obudowa dźwigni podnoszenia i opuszczania siedzenia kierowcy nie trzyma się za dobrze na drążku. Coś jest ułamane w środku. Ma może ktoś namiar, gdzie takie coś kupić? Szare.
Na moje oko to będzie 20, tylko wygląda ciut inaczej. Jest stalowa dźwignia do unoszenia siedzenia kierowcy obudowana plastikiem i ten właśnie plastik jest w środku nadłamany i się nie trzyma.
OK, podjadę w poniedziałek do Opla niedaleko mnie. Dzięki za pomoc. Poprzednio miałem Toyotę i raczej wyniosłem naukę, że do dealera po części nie ma co chodzić, bo na przykład uszczelka drzwi kosztowała 300 zeta.
Może ktoś miał taki problem i sobie z nim poradził. Fotel kierowcy poskrzypuje w ruszaniu czy przy poprawianiu pozycji. Zauważyłem, że skrzypi górna część fotela. Próbowałem kręcić ustawieniem głębokości pleców we wszystkie strony, ale nic to nie daje.
Jakieś rady?
Ostatnio zmieniony 31 maja 2010, 10:04 przez dzarko, łącznie zmieniany 1 raz.