Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Rafał, superadzki tutek.
właśnie myślałem nad dołożeniem mat bo żonie wiecznie zimno. Nawet ostatnio kupiłem taką dla niej grzaną od zapalniczki ale myślę nad ori. a tą ew. dam do drugiego auta.
Daj znać jakie koszty, ramki, mat ?
gdzie kupowałeś maty w ASO czy na aledrogo ?
Te które mają REC powinny mieć. Sprawdź, jeśli masz wiązka pod siedzeniem to i kable od mat też powinny być. Jest kostka na cztery przewody z trzema kablami.
Będę robił drugą strone to dorzucę kilka zdjęć - zadawać pytania będę wiedział co ofotografować.
myślę ze nie odbiegamy wcale od tematu, nie należy nikogo wprowadzać w błąd
tak jak pisałem rec nie jest wyznacznikiem że wiązka jest pociągnięta pod maty
radzę przed zaczęciem skupywania gratów sprawdzić czy jest czarna wtyczka w złączu pod fotelem
Jeżeli jest REC to jest i wiązka do foteli, podobnie jak wiązki od składanych lusterek i elektrycznych podnośników w tylnych drzwiach, czyli wyposażenia, którego nie musi być po wyjechaniu z fabryki. W takich przypadkach brakuje jedynie przewodów w wiązkach końcowych prowadzących do elementów wykonawczych.
Tutek fajny, ale zdjęć z zamontowanymi matami brak
Ostatnio zmieniony 09 sty 2017, 10:20 przez Flora, łącznie zmieniany 1 raz.
KIT GTO pisze:nie należy nikogo wprowadzać w błąd
tak jak pisałem rec nie jest wyznacznikiem że wiązka jest pociągnięta pod maty
Jeśli już to ty wprowadzasz w błąd, REC jest związany z grzaniem foteli, co potwierdza Marcin, wybacz ale On ma większy autorytet w moich oczach :> więc się nie spieraj i przyjmij to z pokorą PS; wiązka pod samochodem musi być choćby ze względu na podpięcie poduszki powietrznej bocznej
Flora pisze:
Tutek fajny, ale zdjęć z zamontowanymi matami brak
Zapomniałem pod wpływem ekscytacji zrobię jak będę robił drugą stronę
rafant4011 pisze:wybacz ale On ma większy autorytet w moich oczach
No to teraz ciężko mi będzie opanować rozrost ego, ale chciałbym tylko przypomnieć, że ostatnia dyskusja o istnieniu okablowania do słoneczników skończyła się 1:0 dla KIT GTO.