Witam
Jako że mamy za oknem to co mamy, a i w ostatnim czasie mniej jeżdżę autem, to po kilku dniach bez odpalanie przychodzę do auta, wsiadam przekręcam kluczyk i....cisza. Jako że jechać trzeba to telefon, kolega, kable i auto pali.
A teraz pytanie gdyby usunąć tą cześć od telefonu i zastąpić to tym https://www.youtube.com/watch?v=6noEabjHlnQ.
Miał ktoś styczność z tego typu urządzeniami, jakie wrażenia. No i czy wogóle się to sprawdza?
Powerbank a rozruch
-
Mawerix
Na urządzeniu 95% naładowania aku a nawet wałem nie obróci 
Jaka część od telefony chcesz usuwać
Skoro po kilku dniach jest problem z rozruchem to już czas wymienić aku a nie bawić się w jakieś wynalazki. Ja wymieniłem można powiedzieć sprawny aku nie miałem problemu z odpaleniem po dwóch dniach ale czuć było aku po tym czasie ciężej uruchamiał silnik. Tu zaskoczenie na nowym aku silnik na ciepłym odpala os strzała wcześniej miałem z tym problemy i winiłem świece.
Jaka część od telefony chcesz usuwać
Skoro po kilku dniach jest problem z rozruchem to już czas wymienić aku a nie bawić się w jakieś wynalazki. Ja wymieniłem można powiedzieć sprawny aku nie miałem problemu z odpaleniem po dwóch dniach ale czuć było aku po tym czasie ciężej uruchamiał silnik. Tu zaskoczenie na nowym aku silnik na ciepłym odpala os strzała wcześniej miałem z tym problemy i winiłem świece.