Montaż radia 2din

Wszystko o karoserii na zewnątrz i wnętrzu (naprawy blacharskie, szyby, fotele, tapicerka, plastiki, bagażniki dachowe itp.)

Moderator: Sebu$

Wiadomość
Autor
Zuko

Montaż radia 2din

#1 Post autor: Zuko »

Cześć

Nie znalazłem takiego wątku więc zaczynam nowy

Czy ktoś z Was ma zamontowane radio 2din? bo ostatnio zastanawiam się na tym ale jak zobaczyłem fabryczne miejsce to wygląda jak gra nie warta świeczki, ale może ktoś ma jakieś w miarę łatwy sposób na przerobienie tego i czy ta blacha co jest pod konsolą ma jakąś role czy można to wyciąć bez późniejszych problemów?

Pozdrawiam
Forfiter2012

#2 Post autor: Forfiter2012 »

A może kupisz takie radyjko 1din co ekran się wysuwa i jest dość sporawy gdzieś takie widziałem ale jaka cena pojęcia nie mam...
Zuko

#3 Post autor: Zuko »

niestety słyszałem różne opinie o tych radiach, podobno ten panel lubi się psuć i wtedy zostaje się praktycznie bez radia.
Na razie badam grunt czy jest w ogóle sens to robić czy więcej z tym problemu, jak okaże się że trzeba zbudować całą konsole od nowa to skończy się na zwykłym radiu
Awatar użytkownika
Sebu$
-#Administrator
Imię: Sebastian
Auto: Yaponiec
Model: Inne
Oznaczenie silnika: Pb1.5

#4 Post autor: Sebu$ »

poczytaj w garażu od Grzesia
viewtopic.php?f=86&t=19606

i tu viewtopic.php?f=97&t=16389
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2018, 09:02 przez Sebu$, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu :evil:
Obrazek
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
:lol:
Zuko

#5 Post autor: Zuko »

poczytałem ale niestety nie ma tam jak to jest zrobione pod spodem tylko efekt końcowy a mnie bardziej interesuje jak to zrobić :P znalazłem parę filmików na YT ale niestety wszystkie z Brazylii i nie bardzo rozumiem co tam mówią
ODPOWIEDZ

Wróć do „Karoseria i wnętrze”