Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jak w tytule, powiększyliśmy swoją rodzinę o kolejnego Forda . Żona miała chęć pożądania nowszego samochodu i chciała już zmienić wysłużoną Corse B. Długio szukaliśmy umyślonej przez moją ślubną sztuki i oto znalazła sobie "kwiatuszka", którego kupiłem na Walentynki .
Ford KA 1.2 Pb drugiej generacji z 2011 roku wyprodukowany nieopodal Gregorianów czyli tańsza wersja Fiata 500. Wozidło bez fajerwerków ale jest to małe, zwinne autko służące do dojazdów do pracy i kręceniu się w koło komina . Na wyposażeniu klima, elektryczne i grzane lusterka oraz szyby przód-tył, elektryczne szyby w drzwiach i dzielone fotele z tyłu. Jestem zaskoczony jakością dźwięku audio, bardzo ładny i czysty dźwięk. Autko idealne na wyjazd na marketowe parkingi .
Ostatnio zmieniony 01 maja 2022, 11:19 przez wojtowca, łącznie zmieniany 2 razy.
"Jeśli raz posmakowałeś latania, będziesz już zawsze chodził
z oczami utkwionymi w niebo.
Bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić."
Leonardo da Vinci
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Fajne, zgrabne autko bezawaryjności i jak najmniej wydatków ja swojej żonie też kupiłem inne auto bo 3 drzwiowe z dwójką dzieci doprowadzało mnie już do szewskiej pasji
Byly:
Astra F 1.6 htb
Omega 2.2 sedan
Zafira (z19dth + virus)
Zafira OPC (z20leh)
Przejściowe
VW polo (1.6) htb
seat Cordoba Vario (1.6)
Ford Focus (1.6 TDCI) Htb
Żonowozy:
audi A4 1999 (1.6)
Daihatsu Materia 2008 (1.3)