[A] - sQcha - 2.0 DTI Elegance, 101 KM, 2004, 4 osobowa
[A] - sQcha - 2.0 DTI Elegance, 101 KM, 2004, 4 osobowa
Przyszła najwyższa pora, żebym i ja swoja Zosię przedstawił.
Zafira A, wersja ELEGANCE, ciężarowy z kratą, 4 osobowy.
Rocznik 2004 - kupiona w polskim salonie (Wa-wa, Nivette) 06. IX. 2004
Przebieg: 110 000 km
Silnik: Y20DTH, 74 KW, 101 KM
Wyposażenie:
ABS, TC, poduszki + kurtyny (dla wszystkich), klimatronic, wspomaganie, 4x elektryczne szyby, elektryczne i podgrzewane lusterka, halogeny przeciwmgielne, oryginalne alufelgi, fabrycznie przyciemnione szyby, srebrny metalic, sterowanie radiem w kole kierownicy, fabryczny alarm.
Modyfikacje: wymieniony cały zestaw audio. JVC KD-R601 z pilotem, głośniki przód: Pioneer TS-1701i, głośniki tył: subwoofery Phonocar 13 cm + zwrotnice i tweetery piezoelektryczne.
Zrobię ładne fotki, to wrzucę ich więcej.
Zafira A, wersja ELEGANCE, ciężarowy z kratą, 4 osobowy.
Rocznik 2004 - kupiona w polskim salonie (Wa-wa, Nivette) 06. IX. 2004
Przebieg: 110 000 km
Silnik: Y20DTH, 74 KW, 101 KM
Wyposażenie:
ABS, TC, poduszki + kurtyny (dla wszystkich), klimatronic, wspomaganie, 4x elektryczne szyby, elektryczne i podgrzewane lusterka, halogeny przeciwmgielne, oryginalne alufelgi, fabrycznie przyciemnione szyby, srebrny metalic, sterowanie radiem w kole kierownicy, fabryczny alarm.
Modyfikacje: wymieniony cały zestaw audio. JVC KD-R601 z pilotem, głośniki przód: Pioneer TS-1701i, głośniki tył: subwoofery Phonocar 13 cm + zwrotnice i tweetery piezoelektryczne.
Zrobię ładne fotki, to wrzucę ich więcej.
Ostatnio zmieniony 02 lis 2010, 19:50 przez sQcha, łącznie zmieniany 4 razy.
Zarejestrowana jest na 4 osoby i nie mam siedzeń w bagażniku. środkowa kanapa jest normalna 3 osobowa i są 3 pasy bezpieczeństwa.rzadki pisze:sQcha, fajnie Zafira wyposażona tylko mnie ciekawi 4 osobowa? czyli na kanapie mogą siedzieć max 2 osoby a nie 3 jak to jest przewidziane?
Byłem przed chwilą w autku, żeby zrobić fotki podłączenia radia, to i kilka fotek strzeliłem, żeby tu wstawić.
A BTW, przyszedłem do domu i umarł mi aparat, dobrze ze zrobiłem fotki
Jeszcze jedna modyfikacja, to 128-io ledowe oświetlenie wnętrza (2 żarówki po 64 ledy smd)
Rameczki są, jeszcze co niektórzy widzieli jak mi je maly.art na II OZZKP zakładał
Zdjęcia w pierwszym poście nie były teraz robione
A przebieg mam dokładnie 105555 km, ładnie się do fotki ułożyło.
Zielony kolor zobowiązujedejna pisze:sQcha, no tak... zostałeś zielonym to trzeba uzupełnić zaległości w tematach...
Świat z za krat
C.D.
A tak się komponuje moje radyjko z resztą autka: