OPEL ZAFIRA CYFROWE XENONY PHILIPS !! XENON HID H7
-
Dudikoff1974
OPEL ZAFIRA CYFROWE XENONY PHILIPS !! XENON HID H7
Witam czy ktoś już testował zastosowanie żaróek cyfrowych "biksenon" do swojej zośki. Ja znalazłem takie coś na allegro i zainteresowało mnie to bardzo :>
http://allegro.onet.pl/opel-zafira-cyfr ... 16808.html
http://allegro.onet.pl/opel-zafira-cyfr ... 16808.html
-
dejna
-
kicaj
nie wiem co to sa cyfrowe ksenony i nie chce wiedziec
bo to co sprzedaja na tej aukcji to jedna wielka sciema... nielegalna instalacja...
poza tym nie da sie tego zweryfikowac :
"This label has exceeded its limit of product verification and product verification service on this label is now unavailable"
bo to co sprzedaja na tej aukcji to jedna wielka sciema... nielegalna instalacja...
poza tym nie da sie tego zweryfikowac :
"This label has exceeded its limit of product verification and product verification service on this label is now unavailable"
-
Lorry
Daruj sobie kolego 
Cyfrowe dlaczego: jak macie takiego gifa to tam jest pokazane że raz światło wyżej raz niżej... Ma to imitować przesłonę(jak włącza się długie) jaka jest w bixenonie w ZB.
Jak dla mnie ściema plus ewentualne problemy na przeglądach...
A co do lepszej jakości światła: Fotka porównawcza na aukcji pokazuje że: światła jest sorki ale nasrane 3-4m przed autem a potem mocno nieregularna plama...
Jak chcesz lepsze światła to zainwestuj w dobre żarówki Osram albo Philips, ale klasyczne, zadne HIDy i inne dziwy
Cyfrowe dlaczego: jak macie takiego gifa to tam jest pokazane że raz światło wyżej raz niżej... Ma to imitować przesłonę(jak włącza się długie) jaka jest w bixenonie w ZB.
Jak dla mnie ściema plus ewentualne problemy na przeglądach...
A co do lepszej jakości światła: Fotka porównawcza na aukcji pokazuje że: światła jest sorki ale nasrane 3-4m przed autem a potem mocno nieregularna plama...
Jak chcesz lepsze światła to zainwestuj w dobre żarówki Osram albo Philips, ale klasyczne, zadne HIDy i inne dziwy
-
tico0
Cyfrowe to "takie" które do budowy przetwornicy mają użyte układy scalone "cyfrowe" nie tylko analogowe bo bez jednych i drugich nie zbudujesz takiej przetwornicy. Tak więc jest to typowy chwyt reklamowydejna pisze:a co to są cyfrowe xenony...???
ps w latach 80-tych zawsze na scenie w tle wisiał taki wielki napis "digital" tylko nie pamiętam na jakim festiwalu Sopockim czy w Kołobrzegu. Kolega mawiał wtedy "bez digital-u nie ma festiwalu"
-
Anony Mous
potwierdzam w 100% i żadne inne wynalazki. Nawet jak się spali takie"cuś" to koszty finansowe dużo większe nie wspomnę to co pisali koledzy wyżej. Nie radze tez pchać się w żarówki o większej mocy bo w momencie się lustra przydymią. Normalne żarówki wystarczają.Lorry pisze:Jak chcesz lepsze światła to zainwestuj w dobre żarówki Osram albo Philips, ale klasyczne,
-
tomkey
-
jacekk44