Zafira A - jaki to model
Moderator: Sebu$
Zafira A - jaki to model
Witam kolegów - mam pytanie a mianowicie chodzi mi o wersie mojej Zośki, jak sprawdzić czy jest to np. Elegance czy jakiś inny? nigdzie nie jest opisane co to za wersja, a chciałbym to wiedzieć dzięki za wszystkie podpowiedzi.
Ostatnio zmieniony 19 sie 2011, 17:36 przez marcinzx1, łącznie zmieniany 1 raz.
Zajrzyj tu: http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php? ... &start=660
Podaj nr VINu dostaniesz odpowiednie info
Podaj nr VINu dostaniesz odpowiednie info
elegance miała 4el szyby, Comfort raczej tylko 2 . el miała w większości przyciemniane szyby, obwódka dookoła atrapy w chromie, podaj rozkodowany Vin powinno tam być, u mnie jest coś takiego:
XK5 WYPOSAŻENIE, JEWEL
XK7 LITERNICTWO, BEAUTY
XL0 WYPOSAŻENIE, SELECTION
XR2 TABLICZKA FIRMOWA, ELEGANCE
Z0F DLA NIEMIEC
XK5 WYPOSAŻENIE, JEWEL
XK7 LITERNICTWO, BEAUTY
XL0 WYPOSAŻENIE, SELECTION
XR2 TABLICZKA FIRMOWA, ELEGANCE
Z0F DLA NIEMIEC
- MieHor
- Zafiromaniak
- Imię: Mieczysław
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z19DT
W przypadku kolegi marcinzx1, w jego furze występuje kod:
W2N LITERNICTWO, BOCZNE, USUNĄĆ
i nie ma innych wskazań jaka to może być wersja, moim zdaniem może to być jakaś wersja limitowana.
A odnośnie tego co pisze David, to na podstawie już bardzo wielu rozkodowanych ZA, ZB i innych modeli opli nie jest to takie jednoznaczne, bo w wersji Comfort też zdarzają się te elementy które mogą być charakterystyczne dla Elegance.
W2N LITERNICTWO, BOCZNE, USUNĄĆ
i nie ma innych wskazań jaka to może być wersja, moim zdaniem może to być jakaś wersja limitowana.
A odnośnie tego co pisze David, to na podstawie już bardzo wielu rozkodowanych ZA, ZB i innych modeli opli nie jest to takie jednoznaczne, bo w wersji Comfort też zdarzają się te elementy które mogą być charakterystyczne dla Elegance.