Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Wczoraj zapaliłem autko, i tak sobie chodziło ok.45 min.na wolnych obrotach i nie załączył się wentylator od chłodnicy ( od klimy pięknie działa ) .Co znów się dzieje ?
Ostatnio zmieniony 15 gru 2011, 00:48 przez browar340, łącznie zmieniany 1 raz.
Wentylator od chłodnicy uruchamia sie po przekroczeniu jakiejś wartości temp. cieczy chłodzącej, czy sprawdzałeś po tym czasie jaką temperaturę osiągnął płyn
Zamiast czekać 45 min na postoju aby uruchomił się wentylator trzeba było ostro się przejechać i temp przy,której załączy się wentylator osiągnąłbyś po kilku minutach...chyba,że termostat jest padnięty.
Koledzy że mnie to jest trąba , mam zafirę już 3 lata a dopiero teraz przez przypadek dowiedziałem się od was że na wyświetlaczu można sprawdzić temperaturę.Właśnie skoczyłem do garażu , i sprawdziłem pokazuje teraz 28 st.Ale tam pokazywało jeszcze wiele jakiś innych rzeczy , to co one jeszcze pokazują ?
browar340 pisze:Koledzy że mnie to jest trąba , mam zafirę już 3 lata a dopiero teraz przez przypadek dowiedziałem się od was że na wyświetlaczu można sprawdzić temperaturę.Właśnie skoczyłem do garażu , i sprawdziłem pokazuje teraz 28 st.Ale tam pokazywało jeszcze wiele jakiś innych rzeczy , to co one jeszcze pokazują ?
Bardzo wam dziękuje za podpowiedzi, czytałem wszystko o tym Testmode jestem troszkę mądrzejszy tylko mam dwa pytanka:
-czy jeszcze są inne funkcje na naszych wyświetlaczach , ze bym coś znów nie przeoczył ?
- i jak odczytać te napisy ,bo jak oglądałem to moja grafika jest inna ?