Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
witam panowie.
mam popękany lewy przycisk na kierownicy od sygnału. w aso powiedzieli mi że trzeba kupić całą poduszkę za bardzo malutką cenę doradźcie panowie, jak można inaczej to naprawić?
pozdrawiam
//kolego patrz gdzie zakładasz posty, przeniosłem //BajBus
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2011, 15:27 przez wwwtm, łącznie zmieniany 2 razy.
Podklejałem skórą ze starej rękawiczki... Kropelką dla ścisłości. Potem nożykiem do tapet ściąłem wystające krawędzie i 4 lata było OK.
Można kupić sam dekiel (tylko oryginał, bo w podróbkach są jakieś metalowe elementy i jak poduszka się otworzy to może sporą krzywdę zrobić). A poduszkę się przekłada.
MarcysM pisze:Można kupić sam dekiel (tylko oryginał, bo w podróbkach są jakieś metalowe elementy i jak poduszka się otworzy to może sporą krzywdę zrobić). A poduszkę się przekłada.
myśląc o zdrowiu nie wiem czy nie zainwestował bym 300 PLN w nową nie rozkręcaną poduszkę. oszczędność 200 zł w porównaniu do problemów ze zdrowiem a nawet życiem to głupota. polecam trochę klejem podkleić a jak się całkowicie sypnie to kupić nową poduchę
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę, aż ciężko czasami ich wyprzedzić.
Ja mam doraźnie zaklejone izolacją czarną. Przyzwyczaiłem się więc w oczy się nie rzuca. Docelowo zamierzam też czymś podkleić bo kilka stówek za nową kierownicę z poduchą wole przeznaczyć na coś bardziej potrzebnego.
dziękuję panowie za cenne porady, z czarną izolacją też już jeżdżę bo przeszkadzało w prowadzeniu samochodu.
mam jeszcze pytanie do MarcysM, gdzie taki dekel można zakupić? oczywiście oryginalny. w aso powiedziano mi że dekli nie ma, występuje tylko w komplecie z poduszką i jest strasznie drogie.
pozdrawiam.
wwwtm, poszukaj na allegro tylko orginał nie zamiennik...
I miejsce naj-tuning Grotniki 2010
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)
Ja też widziałem na allegro, ale dość dawno. Jeden gość miał taki dekiel za 40PLN, ale jak się w końcu zdecydowałem, to już poszedł. Teraz pojawiło się sporo części z rozbieranych lewostronnych Vauxhall'i i Opli i można wytargować poduszkę z pokrywą za niecałe 200PLN.
witam ja chciałbym troszeczkę zmienić pytanko i zapytać przy jakim przebiegu robi się ta dziura oczywiście zależy to od stylu jazdy u mnie przy 200kkm niestety już się zrobiła
nie ma reguły, zależy jak kto sie kierownicy trzyma...