Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A nie lepiej interfejs Bluetooth? Poszukaj na allegro gościu w chorzowie ma sklep z roznymi dupsami. Można podjechac i przetestowac na miejscu czy akurat Ci spasi. Jeśli nie to odrazu wymieniasz i kupujesz odpowiedni.
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Mam ten pierwszy co Sebuś dodał + program Torque Pro. Odczyt, usuwanie, odczyt parametrów bez problemow. Wczoraj nawet ratowalem ziomka, który ma Audi a5 bez Vaga odczytałem i zlikwidowalem błędy. Polecam
Ostatnio zmieniony 30 lip 2017, 18:30 przez Oficer, łącznie zmieniany 1 raz.
Oficer pisze:A nie lepiej interfejs Bluetooth? Poszukaj na allegro gościu w chorzowie ma sklep z roznymi dupsami. Można podjechac i przetestowac na miejscu czy akurat Ci spasi. Jeśli nie to odrazu wymieniasz i kupujesz odpowiedni.
Witam masz jakiś namiar na ten sklep jestem z świętochłowic wczoraj mi skasowali błąd za 30 zeta dziś znowu wyskoczył. grzegorz3366@inteia.pl
Oficer pisze:A nie lepiej interfejs Bluetooth? Poszukaj na allegro gościu w chorzowie ma sklep z roznymi dupsami. Można podjechac i przetestowac na miejscu czy akurat Ci spasi. Jeśli nie to odrazu wymieniasz i kupujesz odpowiedni.
Witam masz jakiś namiar na ten sklep jestem z świętochłowic wczoraj mi skasowali błąd za 30 zeta dziś znowu wyskoczył. grzegorz3366@inteia.pl
w zakładce "informacje od sprzedającego" masz podany adres :
Cieszyńska 10, Chorzów
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Jeśli chcesz diagnozować telefonem to tylko jeśli masz androida. Ja na Windowsa nie znalazłem żadnej działającej aplikacji. Miałem ELM 327 na bluetooth. Ostatecznie kupiłem uniwersalne urządzenie coś za około 100zł i jestem zadowolony. Zawsze mam w samochodzie .
Piotr7704 pisze:Jeśli chcesz diagnozować telefonem to tylko jeśli masz androida. Ja na Windowsa nie znalazłem żadnej działającej aplikacji. Miałem ELM 327 na bluetooth. Ostatecznie kupiłem uniwersalne urządzenie coś za około 100zł i jestem zadowolony. Zawsze mam w samochodzie .
Nie zgodzę się z tobą. Na moim poprzednim telefonie Nokia Lumia 930 rewelacyjnie śmigały Car scanner jak i OBD Auto Doctor wszystko działało na tanim (30zł) fejsie bluetooth, zarówno na win8.1 jak i po aktualizacji do 10-ki
Grzesiek w zasadzie jeden i drugi to jest to samo.
Różnica, że drugi będzie miał dedykowane oprogramowanie.
Do ZA i podstawowej diagnostyki wystarczy. Tym samym zrobisz też sporo aut produkowanych do 2004 roku. Diagnostyka na masie ogólnodostępnych darmowych programów.
Niestety tym nie zaprogramujemy immo czy kluczyka. Ale diagnostykę zrobić się da.
miodzik pisze:Niestety tym nie zaprogramujemy immo czy kluczyka. Ale diagnostykę zrobić się da.
Dzięki za info, zatem kupie ten polski. Powiedz jeszcze, czy do zabawy z immo i kluczykiem potrzeba dużo droższego sprzętu? Takie coś by starczyło TESTER DIAGNOSTYCZNY MULTIDIAG PRO + VCI 2016 PL lub OP-COM kabel diagnostyczny v 1.65 PL Opel Czy to jeszcze malo? I tak czeka mnie konieczność dorobienia klucza, pilota i immobilizera, gdyż posiadam tylko jeden kluczyk, żadnego PIN codu itp. Więc nie wiem czy nie lepiej wydać więcej na lepszy interfejs i samemu się tym zająć, bo koszta załatwienia tego w specjalistycznym serwisie będą pewnie podobne.
Ostatnio zmieniony 01 sie 2017, 10:33 przez GrzechV, łącznie zmieniany 1 raz.
z tym lepiej podjechać do kogoś i odczytać, gdyż sprzęt do odczytu jest kosztowny a już np więcej może Ci się nie przydać
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
zakup podrobionego Opcoma z Ebay, OLX itp, wiąże się z odpowiedzialnością karną.
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam