Hak holowniczy - montaż, instalacja elektr. moduł, łączówka
Kicaj
Ja mam teraz w zafirze hak bosala ale z odkręcaną główką niestety ten który widać taki był i tego już nie zmienie.
W astrze h combi brat miał bosala ak6 i jego nie widać.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d70 ... cdeff.html
Gniazdo na tym zdjęciu widać bo nie zostało podniesione do góry,normalnie gniazda nie widać.
Ja mam teraz w zafirze hak bosala ale z odkręcaną główką niestety ten który widać taki był i tego już nie zmienie.
W astrze h combi brat miał bosala ak6 i jego nie widać.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d70 ... cdeff.html
Gniazdo na tym zdjęciu widać bo nie zostało podniesione do góry,normalnie gniazda nie widać.
Ja kupiłem na tej stronie zapłaciłem no cóż grubo bo 950 nie licząc wiązki za 270. Ale spełnia moje oczekiwania więc nie żałuję. Za to wcześniej brałem polski i no cóż wcześniej się wypowiedziałem ... co do zniżki być może by się udało gość dość konkretny i znający się na temacie - był właścicielem zakładu robiącego haki do opli dla serwisów opla. A i dogadać się z nim można.
Cześć,
Podłączam się do tegoż tematu, gdyż nie mogę założyć nowego.
W moim samochodzie jest gniazdo w standardzie euro (z 15 pinów), kupiłem przejściówkę na polski (7 pinów) ale niestety przy próbie kierunkowskazów na wyświetlaczu w samochodzie jest wyświetlany błąd żarówki i po chwili następuje wyłączenie migaczy w przyczepie.
Pytanie - czy ktoś używał takiej konfiguracji (zachodnie gniazdo + przejściówka) ?
Nie wiem czy problem jest tylko z przejściówką czy coś innego
Pozdrawiam i liczę na pomoc
Podłączam się do tegoż tematu, gdyż nie mogę założyć nowego.
W moim samochodzie jest gniazdo w standardzie euro (z 15 pinów), kupiłem przejściówkę na polski (7 pinów) ale niestety przy próbie kierunkowskazów na wyświetlaczu w samochodzie jest wyświetlany błąd żarówki i po chwili następuje wyłączenie migaczy w przyczepie.
Pytanie - czy ktoś używał takiej konfiguracji (zachodnie gniazdo + przejściówka) ?
Nie wiem czy problem jest tylko z przejściówką czy coś innego
Pozdrawiam i liczę na pomoc
-
- Zafiromaniak
- Model: