Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobre żaden Castrol ani Schell się nie załapał na listę a ze znanych i popularnych tylko Mobil
kilka miesięcy temu na rożnych forach , była dyskusja kto produkuje Olej GM-DEXOS2 dla GM , padały rożne nazwy CastroL Shell , Mobil itd. ... - ( gdyby wymienieni produkowali olej dla GM z pewnością kosztował by majątek , )
Okazuje się iż Oleje dla GM robi holenderska rafineria MPM , http://www.mpmoil.nl/index.php?id=products&filters=
Po wywaleniu DPF-a zalałem Motulem x-clean 5w-30, no i musze przyznac że jest super. Wczesniej lałem Liqui Moly Top Tec do DPF i to nie było to.
Na motulu silnik wyrażnie cichszy i o dziwo, od momentu wymiany, a przejechałem juz jakies 1000 km, olej jest czysciutki prawie tak samo jak w momencie zalania.
Polecam
Nie mówie że mobil zły, ale jedziłem juz na róznych olejach : castrol, mobil, elf... --- motul pierwszy raz i jestem pod mega wrazeniem. Następnym razem tez go zaleje
Najbardziej zaskoczył mnie fakt, ze jest tak przejrzysty. Inne oleje po kilkuset kilometrach robiły sie czarne ( mówie tu o dieslu ). Ten jest czysciutki
adnim pisze:Po wywaleniu DPF-a zalałem Motulem x-clean 5w-30, no i musze przyznac że jest super. Wczesniej lałem Liqui Moly Top Tec do DPF i to nie było to.
Na motulu silnik wyrażnie cichszy i o dziwo, od momentu wymiany, a przejechałem juz jakies 1000 km, olej jest czysciutki prawie tak samo jak w momencie zalania.
Polecam
U mnie dokładnie odwrotnie, na dodatek Motula silnik zjadał