Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
U mnie również tak było i słuchajcie w niedzielę wymieniłem całą pompę po regeneracji i problem z dymem przy pierwszym odpaleniu znikł. Dodam że przebieg 250000
U mnie się też pojawił ten problem ale czekam aż zatankuję inne paliwo bo wydaje mi się że ojciec nalał jakiegoś badziewia. Przy biopaliwie tak mi się działo ale nie przy zwykłym. Inny jakiś oznak jak na razie nie widać.
twardypt91, jakbym pozbierał wszystkie Twoje dziwne pytania do kupy, to uzbierała by się już spora kupka spamu, rozumiem że dla kolegi są to poważne, istotne problemy
Jak najbardziej. Tak jak pisałem wcześniej nie zaobserwowałem nic jeżeli chodzi o dym. Tymczasem odpalam auto gdy już jest zmrok i widzę, że w łunie tylnego światła coś białego lata. Para wodna to raczej nie była.
moja zoska tez puszcza bąka podczas odpalania,nie zawsze i jakos nie przybieram sobie do glowy.zreszta na forum juz o tym bylo ze ten typ tak ma .czasem rowniez podczas mocnego deptania na gaz gdy cos wyprzedzam tez taki siwawy dymek sie pojawia.
Kilka tankowań i tak jak myślałem, już po kolejnym dym ustał. W moim przypadku słabej jakości paliwo... Co do pytania kolegi, dym był widoczny nawet w słoneczny dzień.
witam strasznie ni kopci na biało normalnie chmura biała powoli się unosząca w niebo ,tak myśle i chciałbym od was fachowej porady od czego się zabrać ,zapala od strzału ,bez problemu ,co może być przyczyną?,pompa ?proszę o pomoc .