Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dzien dobry.
i zaczeło się jak się nie działo to teraz jest.PROBLEM
pokonuje trasę świnoujście szczecin 2x w tygodniu odcinek 100km i po przejechaniu średnio 70km zapala się kontrolka czerwona poduszki pow. po podłączeniu op-com wylazło take oto
auto moglo dostac szczala z przodu i bylo zrobione na handel i nie zrobili resetu centralki od poduszek. Przerwany obwod czyli gdzies jest przeciety kabel i stad ten blad,
Przewody od poduszki kierowcy przechodzą przez CIM,nie masz innych problemów które CIM powoduje.. Inna sprawa to błąd poduszki nie powinien się sam skasować.Sprawdź wszystkie połączenia przy taśmie kierownicy i przy CIMie..
Witam dołaczam się do tematu po roku czasu jedzenia teraz jak zaczeły sie mrozy zapala mi sie kontrolka poduszki ostatnio jeszcze gasła jak go zgasiłem i włączylem ponownie ale teraz zapala sie od razu dzieje mi sie to od tygodnia czy to może być wina mrozów wilgoci????proszę o pomoc