Przeguby wewnętrzne w ZA z silnikiem Y22DTR
Moderator: Sebu$
Przeguby wewnętrzne w ZA z silnikiem Y22DTR
Witam.
Padła mi osłona na przegubie wewnętrznym (już po raz drugi), niestety przegub do wymiany.
Są to przeguby zielone i słyszałem że są montowane tylko w tym silniku. Czy ktoś mógłby to potwierdzić, bo w serwisie nie bardzo gość wiedział o co chodzi.
Czy ktoś mógłby mi podać nr tego przegubu?
Czy ewentualnie inne ople z tym motorem mają te same przeguby?
Padła mi osłona na przegubie wewnętrznym (już po raz drugi), niestety przegub do wymiany.
Są to przeguby zielone i słyszałem że są montowane tylko w tym silniku. Czy ktoś mógłby to potwierdzić, bo w serwisie nie bardzo gość wiedział o co chodzi.
Czy ktoś mógłby mi podać nr tego przegubu?
Czy ewentualnie inne ople z tym motorem mają te same przeguby?
Ostatnio zmieniony 22 mar 2011, 20:04 przez Bodo, łącznie zmieniany 2 razy.
- MieHor
- Zafiromaniak
- Imię: Mieczysław
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Tu nie ma potrzeby niczego rozkodowywać - wszystko masz na tym szarym polu - hatchback, sedan, coupe, combi, dostawczy, monocab i w nawiasie odpowiednio do tego wszystkie F... (kod rodzaju nadwozia), w których był montowany silnik Y22DTR, czyli taki jaki jest u Ciebie (ja przynajmniej tak rozumiem to zestawienie - jeśli się mylę, to niech ktoś mnie poprawi)
- timi68
- Zafiromaniak
- Imię: Andrzej
- Auto: Volvo S60 D5 AWD 215/440
- Model: II
- Oznaczenie silnika: D5-2.4
Tylko w Zafirce, dlatego są tak kosmiczne ceny.firek pisze:Bodo, nie, był montowany zawsze z tym silnikiem w różnych oplach.
Jeśli ktoś potrzebuje przegubu zewnętrznego lub wewnętrznego do ZA 2,2DTI proszę o kontakt na PW podam namiary ( cena do 300 zł )