Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nie wiem czy był taki temat, ale ja nie znalazłem a ostatnio mnie to zaciekawiło.
Czy wskazówki w liczniku powinny "spoczywać" na obrotku i prędkościomierzu poniżej "0", a na temp. i baku poniżej pierwszej kreski czy też wskazówka powinna być na "0" i na pierwszej kresce ??
To nie masz się czym martwić bo myślę że tak jak masz na zdjęciu są wskaźniki we wszystkich Zosiach to tzw standard i raczej nie ma powodu do obaw myślałem że jeszcze niżej spadły ale tak to standard
To nie masz się czym martwić bo myślę że tak jak masz na zdjęciu są wskaźniki we wszystkich Zosiach to tzw standard i raczej nie ma powodu do obaw myślałem że jeszcze niżej spadły ale tak to standard
Hmmm może ale przejrzałem dość dużo ogłoszeń i zdjęć i nie spotkałem się z takim "spadkiem" ale:
1) temp pokazuje mi ok 4 stopni mniejszą niż podaje OC,
2) Full bak to minimalnie jest pod kreską max.
3) licznik nie oszukuje za dużo i raczej na + czyli GPS ma ok 4km/h mniej niż prędkościomierz
Był na forum opisywany podobny przypadek,wtedy wystarczyło odłączyć akumulator na chwilę i wszystko wróciło do normy.U mnie na wyłączonym jest podobnie ,jak przekręcę kluczyk to wskazówki ustawiają się we właściwym miejscu..