[A]Schowek
-
- Mieszkaniec
- Model:
-
- Zafiromaniak
- Imię: Mirek
- Auto: Opel Zafira A 1,8 Elegance
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: X18XE1
twardypt91, zasadniczo sam plastikowy schowek trzyma się na metalowym stelarzu, zaś sam stelarz mocuje sie dwoma wkrętami(miejsca na wkręty masz pod lampką oświetlenia wnętrza. W oryginale czyli w Vectrze są jeszcze dwa plastikowe kołki ale w innych Opelkach nie ma na nie miejsca. Jeśli chcesz zobzczyć to na zdjęciu to przeczytaj temat od poczatku, chyba na 3 stronie jest opis montażu, a nawet na samym początku tej strony jest manual montażu schowka i daszków i jest tam bardzo dobrze widać jak zamontowany jest schowek. Pozdro
-
- Zafiromaniak
- Imię: Mirek
- Auto: Opel Zafira A 1,8 Elegance
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: X18XE1
troszke z tej a troszke z innej beczki na skutek nieprzemyslanych zakupów szwagra-kupił Mi schowek gdy ja juz miałem zamontowany- mam taki schowek-niestety bez stelarza na zbyciu za sume jaka on sam zapłacił 20 zł-jesli ktos byłby zainteresowany również stelarzem to moge go załatwić. Niestety wtedy koszta rosną o następne około 40 zł. Pozdrawiam i zapraszam na PW
chcialbym odświeżyć temat bo cb będę również montował i to miejsce wydaje się być idealne.
jednakże mam pytanie czy jeśli ten stelaż trzyma się na 2ch śrubach a cały schowek montowany jest do niego na 4ch to czy ta część schowka, który jest najdalej od przedniej szyby nie ugina się na dół? dwie śruby wydawać by się mogły za mało na taką powierzchnię. a może to się opiera już na samej podsufitce?
i jak poprowadzić przewód do anteny pod nią? zdejmować całą podsufitke trzeba?
jednakże mam pytanie czy jeśli ten stelaż trzyma się na 2ch śrubach a cały schowek montowany jest do niego na 4ch to czy ta część schowka, który jest najdalej od przedniej szyby nie ugina się na dół? dwie śruby wydawać by się mogły za mało na taką powierzchnię. a może to się opiera już na samej podsufitce?
i jak poprowadzić przewód do anteny pod nią? zdejmować całą podsufitke trzeba?
- Rybka
- Zafiromaniak
- Imię: ROBERT
- Auto: ZAFIRA B
- Model: CDTI
- Oznaczenie silnika: Z19DTL
Podłącz pod bezpiecznik nr 21.dimsim pisze:hej, zatrzymałem się na podłączeniu pod bezpiecznik.
podłączyłem + pod bezpiecznik nr33 no i masa gdzieś tam niedaleko.
podłączenie pod ten bezpiecznik powoduje że radio działa, jednakże nie wyłącza się wraz z wyjęciem kluczyka - działa dalej.
dodam że rafio fm wyłącza się jak wyjmę kluczyk.
Prąd pojawia się po włożeniu kluczyka i przekręceniu na pozycję 1
a zanika po wyjęciu klucza.
Podpowiedzcie Panowie, dlaczego nie wyświetlają mi się załączone zdjęcia w tym temacie?
- Sebu$
- -#Administrator
- Imię: Sebastian
- Auto: Yaponiec
- Model: Inne
- Oznaczenie silnika: Pb1.5
nie wszystkie, ale zdjęcia są widoczne
te których się nie da otworzyć, to bardziej wina po stronie dostawcy - możliwe, że wygasł abonament użytkownika na portalu gromadzącym zdjęcia
te których się nie da otworzyć, to bardziej wina po stronie dostawcy - możliwe, że wygasł abonament użytkownika na portalu gromadzącym zdjęcia