Marki pisze:Orbit nie irytuj się.Nie miałem nic złego na myśli.Zadałem pytanie ,ponieważ jak nie trudno zauważyć jesteś fanem LM...wystarczy przeczytać ten temat.
A na temat tego kto na jakim oleju jeździ mam dokładnie takie same zdanie jak Ty.
Gdy miałem poprzednie Auto zmieniałem Olej ... jak mi sie przypomniało , odkąd mam OPLA zmieniam co 8000- 10000 Km ... nikt nie musi tego robić , każdy jest panem swojego AUta , ja akurat tak zmieniam ... naczytałem się o padniętych Turbinach zafajdanych EGRach... itd... itd .... zresztą każdy to dobrze zna , chociaż by z tego forum ,doskonale wiem ze w przypadku OPLA .z DPF .. im częściej zmieniany Olej tym lepiej - oczywiście bez nadgorliwości wszystko z umieram
jestem Fanem LM, bo w moim przypadku ich produkty działają ... .. Nigdy nie miałem na celu namawianie nikogo do czego kolwiek ... dziele się tylko swoim doświadczeniem, jak ktos chce skorzysta , jak nie to nie ...
w czasie ostatniej zmiany Oleju wymieniałem także Filtr Paliwa, poświeciłem swój prywatny czas ... aby to dokładnie udokumentować wraz ze zdjęciami cały proces .. .. nie mam zamiaru tego upubliczniać, gdyż znowu znajdzie się ktoś kto będzie miał problem z tym że użyłem takiego filtra a nie innego .. ... jak to się mówi , OLAĆ ! a co mnie obchodzi ... ja sobie poradzę ...