Przyciemnianie szyb Krakow - Katowice ,gdzie ???
Moderator: Sebu$
Przyciemnianie szyb Krakow - Katowice ,gdzie ???
jest juz taki watek ale niestety chodzi o Warszawe..
nie bardzo sie oplaca jechac w moim przypadku
jesli ktos z Was zna dobry i niedrogi warsztat bardzo prosze o namiary.
jest w rudzie śląskiej, ja przyciemniałem kosztowało mnie 400 zł na halleraAndrzej123 pisze:jest juz taki watek ale niestety chodzi o Warszawe..
Moge polecic w krakowie car-solar jezeli chodzi o cene, to wszystko zalezy od folii. Zrobione 3 auta i wszystko dobrze juz od kilku lat.
a jesli moge zapytac ile kosztowalo i jakie autko w Krakowie? jakas skala porownawcza..lapm pisze:Moge polecic w krakowie car-solar jezeli chodzi o cene, to wszystko zalezy od folii. Zrobione 3 auta i wszystko dobrze juz od kilku lat.
Byli najtansi, ale z najtansza folia ponizej 400zl za zafirab, ale ja porownujac rozne ktore byly pokazane wzialem lepsze i zaplacilem chyba cos kolo 600zl.Andrzej123 pisze: a jesli moge zapytac ile kosztowalo i jakie autko w Krakowie? jakas skala porownawcza..
no to jakby co to ja jestem juz po oklejeniu.
oklejone rowno,bez babli, z certyfikatem,8 letnia gwarancja i za 400 zl. oczywiscie caly tyl,
polecam goscia, konkretnie terminowo 4,5 godzinki i po balu..
http://www.allegro.pl/item1034141722_pr ... owiec.html
podaje namiary do goscia. Jaworzno,
jutro autko umyje i wkleje zdj.
oklejone rowno,bez babli, z certyfikatem,8 letnia gwarancja i za 400 zl. oczywiscie caly tyl,
polecam goscia, konkretnie terminowo 4,5 godzinki i po balu..
http://www.allegro.pl/item1034141722_pr ... owiec.html
podaje namiary do goscia. Jaworzno,
jutro autko umyje i wkleje zdj.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
nc715 możesz to wrzucić tu: Giełda i wtedy podać więcej szczegółów.nc715 pisze:Jakby ktoś chciał przyciemnić szyby w Krakowie to zapraszam.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
Z Katowic blisko do Chorzowa, gdzie znajdziecie ten zakład - www.szybychorzow.pl/przyciemnianie.html - ceny niezłe i w miarę szybko.