Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ponieważ macie doświadczenie w temacie, poradźcie proszę czym odtłuścić powłokę lakierniczą? Chodzi o naklejenie naklejki klubowej na pupcię, a nie chciałbym stosować byle czego, aby nie przedobrzyć...
Lub użyć chusteczek dla dzieci takich nawilżanych, takie zastosował u mnie Scania i się trzyma, zresztą sam stwierdził ze do odtłuszczania są najlepsze
Lorry pisze:Lub użyć chusteczek dla dzieci takich nawilżanych, takie zastosował u mnie Scania i się trzyma, zresztą sam stwierdził ze do odtłuszczania są najlepsze
Akurat z tym u mnie nie będzie problemu bo posiadam całkiem spore zapasy tego typu specyfików
Dzięki wszystkim za porady
Recznik papierowy nie jest zbyt dobry do wycierania. Strasznie rysuje lakier, a poza tym moze zostawiac jakies paprochy. Najlepiej wziac jakas bawelniana szmatke.
A do odtluszczania uzylem u siebie zwyklego plynu do mycia szyb.
Witam. ja na odtłuszczenie proponowałbym umyć dokładnie i później wyczyścić jeszcze benzyną ekstrakcyjną dlatego ze benzyna ta bardzo dobre właściwości odtłuszczające i szybko paruje ..pozdrawiam
arek2185 pisze:proponuje rekawem od bluzy ktora właśnie masz na sobie
to miał być żart, czy ironiczny komentarz?
nie to raczej pół żartem pół serio mysle ze naklejka bedzie sie trzymala nawet po wytarciu karoseri doslownie rekawem. Tak to mieliscie zrozumiec. Sorry