Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Siemka
Wielka prośba do znających temat. Mam termin do gazownika na środę i dwie opcje do wyboru: albo Lovato albo Stag 300+,reduktor ACR 01, wtryski valtek/omvl/hana.
Mój pierwszy zagazowany wózek więc i wiedza zerowa. Liczę na Was
Dzis przyjżałem sie dokładnie i spalanie pływa w okolicach 0,5 litra. Troszkę faluja obroty. Myślę, że trzeba wymienić świece. Ma ktoś jakieś sugestie?
rad25 pisze:Dzis przyjżałem sie dokładnie i spalanie pływa w okolicach 0,5 litra. Troszkę falują obroty. Myślę, że trzeba wymienić świece. Ma ktoś jakieś sugestie?
u mnie falowały bardzo wymieniłem cewkę i świece i jest ok ale czasem jeszcze troszkę na gorącym motorze falują. wiele zosiek ma ten problem.
mam jeszcze takie pytanie do Was jaki mam kupić filterek do mojej instalacji: STAG 4
listwa: valtek 34
reduktor: Magic 3
już chyba z 15 tyś nie wymieniałem już pora a gazownik kasuje 100zł co 10 tyś za wymiane filtra is prawdza na kompie parę pierdółek więc może wymienię sam. Tylko nie wiem jaki ten filter.
Zamówiony zestaw stag 300+ac r01+hana, montaż w czwartek, jutro robię rozrząd. Niespecjalnie byli zadowoleni z wyboru hany. Proponowali uparcie valteka albo omvl. Jeszcze jedno pytanie, ile mogę +/- zrobić km na tych wtryskach? I czy warto je wymieniać pojedynczo?
forlorn81, niestety z tego pisu nie da sie stwierdzic jakie masz filtr.
Zrób fotke z pod maski to ułatwisz djagnozę.
[ Dodano: Sro Kwi 18, 2012 18:09 ] rad25, a ja mysle że trzeba wyregulować instalację. Spalanie właśnie daltego skacze że faluja obroty a nie powinny. pozdro
Instalacja sekwencyjna do samochodu 4cyl do 136km
stag 4 PLUS-4 z okablowaniem w obudowie aluminiowej
reduktor tomasetto listwa wtrysków valtek lub omvl
zbiornik toroidalny w miejsce koła zapasowego lub zbiornik cylindryczny
pełne wyświetlenie poziomu gazu
czujnik temperatury
Znalazłem taką ofertę i proszę kolegów o porady co o tym myślicie?
Autko to asterix 1.8 115 X18XE1
podbiel pisze:Instalacja sekwencyjna do samochodu 4cyl do 136km
stag 4 PLUS-4 z okablowaniem w obudowie aluminiowej
reduktor tomasetto listwa wtrysków valtek lub omvl
zbiornik toroidalny w miejsce koła zapasowego lub zbiornik cylindryczny
pełne wyświetlenie poziomu gazu
czujnik temperatury
Znalazłem taką ofertę i proszę kolegów o porady co o tym myślicie?
Autko to asterix 1.8 115 X18XE1
zestaw śmierci, reduktor i wtryski to porażka, można było montować coś takiego 6-7 lat temu, ale dziś to tylko ac r01 i hana